AMD Radeon HD 8760 Vyřešeno
AMD Radeon HD 8760 Vyřešeno
Zdravím, mám nově nainstalovaný Windows 7 novou grafiku AMD Radeon HD 8760 a trochu nataktovaný procesor. Ale mám takový porblém že v hře např. Counter-Strike 1.6 mi FPS nejdou na 200 a se 7let starou grafikou jsem měl i 300 a víc. Jak je to možný? Nechtělo by to tu grafiku nějak provětrat nebo tak něco?
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AMD Radeon HD 8760
Máš nainstalované ovladače? Jedná se o stejná nastavení?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

no takže nepochopil sem jestli v tuhle chvíli máš 200fps a nebo že nemáš ani 200 fps.
pravděpodobně ty příkazy znáš ale kdyžtak do konzole napiš fps_override 1 a fps_max třeba 1000. kdyžtak ještě developer 1.
ze zvědavosti sem to zkusil a osobně sem nepoznal rozdíl mezi klasikou 100 fps a mejma max cca 250fps, ale já nejsem profi hráč co pozná rozdíl
jinak jestli si tohle vše měl nastavené, tak mě nic nenapadá
pravděpodobně ty příkazy znáš ale kdyžtak do konzole napiš fps_override 1 a fps_max třeba 1000. kdyžtak ještě developer 1.
ze zvědavosti sem to zkusil a osobně sem nepoznal rozdíl mezi klasikou 100 fps a mejma max cca 250fps, ale já nejsem profi hráč co pozná rozdíl

jinak jestli si tohle vše měl nastavené, tak mě nic nenapadá

Tak ovladače mám, ale jestli mám správne nevím docela často mi blikne obrazovka a v pravo dole mi to napíše něco o ovladači grafické karty že byl vypnut nebo něco a potom že byl zase obnoven.
A v CS ty příkazy vím když zapnu hru tak mám 1500FPS v menu ale ve hře mi to vyjede sotva na 200FPS
A v CS ty příkazy vím když zapnu hru tak mám 1500FPS v menu ale ve hře mi to vyjede sotva na 200FPS
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se restartují ovladače, tak to rozhodně není dobře, takže bych zkusil nainstalovat nainstalovat poslední Catalysty OMEGA a pokud to nepomůže, tak bych podezříval grafiku...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

Nainstaloval jsem a vše v poho a ještě jsem projel PC antivirem a až jsem se divil Windows tam mám asi 4 dny a bylo tam přes 10 hrozeb. Ale furt mě zajíma co je s těma FPS někdy mám 200 jdu jinam někdo kolem mě chodí a fps skočí i na 500. Nebude to tím že v CCC je u výkonu dáno 300MHz takt jádra a 150MHz takt paměti a jestli já tu kartu zatížím tak se to o dost zvedne jenže tak málo náročná hra to nedokáže zatížit aby se to zvedlo.
//Dohrál jsem heu v GO a toto se stalo i uprostřed hry + nékdy něco dělám na PC a hodí mi to modrou obrazovku a nahoře je napsáno The System Windows has been shut down nebo tak néco
//Dohrál jsem heu v GO a toto se stalo i uprostřed hry + nékdy něco dělám na PC a hodí mi to modrou obrazovku a nahoře je napsáno The System Windows has been shut down nebo tak néco
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Koupil jsi vadnou grafiku. Tohle by se nemělo dít ani se zastaralými ovladači. Jak jsou na tom teploty? Zjistíš je pomocí HWMonitor http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... hwmonitor/
Při projíždění netu atd.. 29-32 Stupňů při delším hraní CS:GO nešlo nad 42 a když jsem zkoušel 3D Mark 11 mi to nešlo nad 45stupňů nejsou ty teploty nějak nízké?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou to dost nízké teploty, kamarád má stejnou grafiku a teploty má vyšší.
Tyto teploty jsem bral z AMD Catalyst Control Center je možné že teploty by byly vyšší v jinem programu?
// Tak nechal jsem po čas hraní CS:GO zaplé CPUID HWMonitor a v CS:GO jsem měl vše na na ty největší detaily FPS bylo od 83-180 a maximální teplota během 20minut hraní bylo 62 Stupňů a hned když jsem hodil CS:GO na lištu kouknul na Value což je asi aktuální teplota tak se o dost snížila klidně i na 49 Stupňů a z toho AMD Catalyst Control Center než jsem to otevřel tak se to asi stačilo snížit na 42.
// Tak nechal jsem po čas hraní CS:GO zaplé CPUID HWMonitor a v CS:GO jsem měl vše na na ty největší detaily FPS bylo od 83-180 a maximální teplota během 20minut hraní bylo 62 Stupňů a hned když jsem hodil CS:GO na lištu kouknul na Value což je asi aktuální teplota tak se o dost snížila klidně i na 49 Stupňů a z toho AMD Catalyst Control Center než jsem to otevřel tak se to asi stačilo snížit na 42.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2783
-
od VBlaschke
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 05:09