Problém /windows/system32/config/system/

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ondra18
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém /windows/system32/config/system/

Příspěvekod ondra18 » 27 bře 2015 21:47

Dobrý den mám problém z jednou věci, nejsem žádnej expert přes počitače ale hraju jednu hru a najednou se mi to sekne ta hra odpojím ze zásuvky znova zapnu a vyjede mi spuštění systému se nezdařilo příčina můžeš být změna hardwaru nebo softwaru

soubor: /windows/system32/config/system/

stav oxc00000e9

a nejde mi to o to tak jak o záchranu pevnýho disku (c:) mam tam všechny data nebod mám i (users) myslím že by to šlo připojením k funkčnímu pc nebo ntb a dostat se tam a zachránit data zítra to možná beru do psčka a bojím se že když jim to tam vyklopim že mi to přeinstalují a moje data budou fuč to nechci tak jestli by se to dalo ještě něják nabotovat a nebo jim to něják říct.
když mám všechno na pevným disku tak je možná pravděpodobnost větší tak jestli by ste mi mohli pomoct pro zachránu zatím se do toho moc nechci štourat ještě víc abych tam něco neudělal

Děkuji za odpovědi a rady, Ondra

Reklama
Uziv00

Re: Problém /windows/system32/config/system/

Příspěvekod Uziv00 » 27 bře 2015 22:28

Vítej na PC-HELP! (i přesto, že píšeš nesrozumitelně).
Tohle znamená, že je poškozen souboru registru. Chceš-li zachránit data, potom:
1. Vyndej disk a dej ho do stolního PC. Zkopíruj si soubory co potřebuješ. Nebo:
2. Stáhni si live linux, vypal na CD a nabootuj z CD. data můžeš v linuxu přenést např. na flashku.
A kdybys šel cestou 1., pak nech disk zkontrolovat pomocí CDI.
Jinak u XP se problém dal opravit takto: https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545/cs

ondra18
nováček
Stav:

Příspěvekod ondra18 » 28 bře 2015 06:49

Ono Právě co sem skoušel tak se tam nejde dostat ani přes nouzovej režim a nebod jak si řikal a s tím cd nejsem žádnej expert takže jenom kdyby si to něják rozebral více abych mněl tušení o co de jinak se to stalo na Windows Vista Home Premium ale mám tam nějáký dokumenty v pár složkách který jsou na disku (:c) mám Notebook Asus a můžu to i tak napojit místo pc na druhej ntb ne?

jo a jak to je s tím linuxem to nainstaluju a potom vypálím vložím cdčko do mechaniky a dostat se do biosu?a to budu mít místo windows linux takže kdybych si ty dokumenty vybral tak bych to potom mohl normálně přeinstalovat spátky na Windows?

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 28 bře 2015 09:33

Samozřejmě, že se nedostaneš do nouzáku, když je poškozený registr.
Psal jsem Live Linux To značí, že systém se neinstaluje, ale běží pouze v paměti. Nicméně zpřístupní třeba flash disk, na který můžeš data zkopírovat.
Můžeš ještě stáhnout a vypálit Hirens Boot CD, kterýžto obsahuje i MiniXP, pomocí nichž můžeš zálohu provést taky.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”