Když se o to pokusím (pop-Up okno ppo spuštění při stisknutí F8), zhasne monitor („žádný signál“).
Kdybych měl W8, tak bych chápal jakýsi secure-boot, ale mám W7 a v BIOSu jsem nastavil veškerý boot na LEGACY, veškeré zmínky o UEFI jsem vyhodil.
Nikdy se mi nic podobného nestalo, ale taky jsem si vždycky stavěl PC sám; po havárii desky, když jsem nevěděl, co jsem zase zničil, jsem si nechal počítač opravit v servisu (konečně mám kabeláž, která nevyhřezává do vnitra skříně

Nejde mi ale nabootovat ani z originálního instalačního DVD W7.
Proč to řeším – koupil jsem si nový SSD (ten starý, 64GB ADATA, už skuhral na nedostatek místa, tak jsem koupil 120GB SSD od Corsairu), naklonoval jsem ho pomocí programu Backup & Recovery 14 Free Edition, kdy za chodu Windows vytvořil VHD celého disku (zaváděcí i systémové oblasti) a to jsem posléze „překlonoval“ přes USB rámeček na nový disk, jenže asi se nenaklonoval zavaděč do bootsektoru.
Za normálních okolností bych nabootoval z instalačního DVD Windows a opravil spouštění systému, jenže teď to nejde.
Když zvolím boot z DVD, zhasne monitor a šlus.
Jak to mohu rozchodit? Samozřejmě bych to mohl zase odnést do servisu (mám ho přes ulici), ale přijde mi hloupé za to platit. Co s tím?