Zdravím,mám takový menší problém s PC.Vždy, když zapnu pc a jdu dělat něco náročného,začne hučet a po chvíli smrdí,jako by se vevnitř něco pálilo.Nevíte čím by to mohlo být?Mohlo by to být zdrojem?
Děkuji moc za každou radu.
Hučení PC
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hučení PC
Může to být cokoliv, ale i zdroj. Jestli to hučí, je možné, že je v háji ventilátor a ten pak nestíhá chladit, ale může to být i příčina přehřátí, kdy dojde k roztočení ventilátoru na maximální otáčky z důvodu přetížení.
Chtělo by to určit odkud to jde, otevři bočnici a zkoumej. Ovšem radši ne moc dlouho.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Dub 2015 16:51) ---
Dopiš nám ještě kompletní sestavu.
Chtělo by to určit odkud to jde, otevři bočnici a zkoumej. Ovšem radši ne moc dlouho.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Dub 2015 16:51) ---
Dopiš nám ještě kompletní sestavu.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Grafika AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3, procesor AMD Athlon II X4 640 3.00GHz 4 jádro, RAM 4GB, Windows 7, Zdroj 400W, základní deska AsRock 960Gm-GS3 FX.
Zkoušel jsem to zjistit odkud to hučení jde,a zdá se mi,že buď ze zdroje nebo z ventilátoru na procesoru.
Zkoušel jsem to zjistit odkud to hučení jde,a zdá se mi,že buď ze zdroje nebo z ventilátoru na procesoru.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
"Zdroj 400W" kompletní název.
Stáhni HWMonitor a při hučení udělej screen celého programu (maximalizovaného).
Stáhni HWMonitor a při hučení udělej screen celého programu (maximalizovaného).
Sestava v profilu.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to je EuroCase nebo nějaký levný Fortron, tak ho honem rychle vyměň, může tam už docházet k nějakým zkratům a vyletíš se sestavou do povětří i se zdrojem na základní desce a možná ještě s něčím, co na ní bylo zapojené, většinou to schytá grafika. Takové zdroje umí napáchat takovou paseku, ani nenrkneš.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Zpět na “Problémy s hardwarem”