Jak dostat data z externího hdd

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

DenisaSvecova
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Jak dostat data z externího hdd

Příspěvekod DenisaSvecova » 02 čer 2015 12:33

Zdravím Vás. Prosila bych o radu někoho zkušeného, jelikož tomu moc nerozumím po případě o vysvětlení.
Mám takový problém, pravděpodobně se mi rozbil externí hard disk po několika pádech na zem, hard disk se připojí k počítači, svítí, lupe v něm tak jako běžně, když byl ještě funkční bez problému. Připojení k počítači je bez problému, dole vpravo na liště se objeví ikonka, že byl připojen, když na něj kliknu na external hdd mám možnost jen kliknout na vlastnosti atd. ale v tento počítač se nezobrazuje, zkoušela jsem i správu disku, ale tam jsem ho nikde nenašla, prostě se do něj nemohu dostat nejspíš odešel, ale hlava mi nebere, že se aspoň připojí a připojení je bez problému.
Vím, že existuje mnoha programu jak získat např.smazané data zpátky např. recuva, zkoušela jsem přes něj najít data do hledače jsem vyloženě zadala název disku ,,External hdd,, a šlo vidět, že to hledá, nabíhaly tam složky ale ve finále se nic neukázalo.
Zkusila jsem ještě Getdataback for fat, ale v něm moc pracovat neumím a smazané data hledat nepotřebuji, potřebovala bych dostat data z toho disku zpátky.
Šlo by to? Měla jsem tam v podstatě vše od filmu po fotografie, dokumenty, hudbu prostě všechno ,,pojištěný'' bohužel teď to nefunguje.
Někdo nějakou radu prosím? Třeba existuje nějaký program, co by mi to mohl stáhnout z toho disku zpět, když hard disk se bez problému připojí k počítači.
Jinak zkoušela jsem běžně připojit k televizi hard disk, k jinému počítači a nic. Problém je v hard disku.

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak dostat data z externího hdd

Příspěvekod zeus » 02 čer 2015 15:51

Pokud neni videt ve Sprave disku, pro pocitac neexistuje.
Pro jistotu muzes zkusit nejaky live linux, zda se neukaze tam.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Firemní data a bilocker
    od p3v4x » 12 lis 2024 19:00 » v Vše ostatní (hw)
    3
    2844
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 22:05
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » 16 pro 2024 18:59 » v Vše ostatní (bezp)
    16
    5011
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    17 pro 2024 20:54

Zpět na “Problémy s hardwarem”