Zdravim, nedávno mi při hraní zčernal obraz a sekl se zvuk(byl slyšet dlouhý monotonni zvuk) musel sem restartovat pc ''natvrdo'' ještě ten večer sem otevřel jednu fotku ve fullscreen a v ten moment se stalo to stejný,ještě parkrat sem PC restartoval(někdy se po zčernání obrazu restartoval sám) . Na monitoru vždy stejná hláška:NO VIDEO INPUT a na to ENTER SLEEP MODE .
Postupně sem vyzkoušel:jiný monitor ,zapojit monitor do základovky místo grafiky,použít náhradní zdroj...všechno bez výsledku.
O podobným problému sem na netu četl a bylo doporučeno při startování PC mačkat F8,dál sem ani nečetl protože když pustím PC nesvítí mi ani klávesnice ani myš,myslim si teda že na 99% je to všechno způsobeno základovkou.
Přesto se chci zeptat jestli je ještě nějaká možnost kterou zkusit abych problém vyřešil a nebo se ujistil že je to opravdu základovkou?
no video input Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: no video input
Původně bych tipoval grafiku, ale vzhledem k tomu, že jsi zkoušel i integrovanou grafiku i s jiným monitorem, tak by to spíše ukazovalo na základovku, nebo na zdroj.
oba dva monitory sem zkoušel do integrované, a zdroj sem zkoušel taky jinej,ten je sice z pár let starýho compu ale byla by asi moc náhoda kdyby měl stejnou vadu
-
- Pohlaví:
V tom případě to fakt vypadá na základovku.
Ještě můžeš udělat tohle:
- odpoj všechny disky a mechaniky, vytáhni všechny rozšiřující karty a ponech jen jeden modul paměti ve slotu. Zkus nastartovat.
Ještě můžeš udělat tohle:
- odpoj všechny disky a mechaniky, vytáhni všechny rozšiřující karty a ponech jen jeden modul paměti ve slotu. Zkus nastartovat.
vyzkoušeno,žádná změna.Abych nezakládal další vlákno mohl by si mi pomoct s výběrem nové desky ? tahle nefunkční je MSI 760 GM P33,koupil bych stejnou klidně ale nevím jestli se to vyplatí
-
- Pohlaví:
Re: no video input Vyřešeno
Klidně si nové téma založ. Já sice dokážu poradit, ale jsou tu lepší hardweráři a bylo by škoda jejich znalostí nevyužít.
dobře a za pomoc děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1125
-
od extrem