Ahoj, potřebovala bych poradit. Počítač nelze spustit, jsem v nouzovém režimu a chtěla bych si udělat zálohu Outlooku, ale nejde spustit. Píše mi to, že aplikace Microsoft Office nemůže ověřit licenci pro tuto aplikaci. Pokus o opravu se nezdařil, aplikace bude ukončena. Nevím, co s tím.
A dále nemohu v nouzovém režimu odinstalovat programy, to zase píše, že nebylo možné získat přístup k instalační službě systému Windows.
Díky.
Outlook + odinstalace
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Outlook + odinstalace
Outlook ma vse (postu, kontakty, kalendar, upominky) v PST souboru ve tvem profilu.
Onstalacni sluzba v nouzovem rezimu opravdu nebezi a nejde ani spustit rucne.
Proc PC nenabiha normalne? Restartuje se nebo zamrzne?
Onstalacni sluzba v nouzovem rezimu opravdu nebezi a nejde ani spustit rucne.
Proc PC nenabiha normalne? Restartuje se nebo zamrzne?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
To znamená, že mohu maily zazálohovat i jinak než přihlášením do Outlooku? Já zatím žádný PST soubor nenašla.
Psalo mi to, že pc nelze spustit, že tam je nějaký problém při startu a něco s konfigurací. Nakonec se mi ho podařilo spustit přes obnovu systému, ale blbec jsem ho na noc vypla a pak už jsem ho spustila jen v nouzovém režimu. Zítra ho vezu do servisu, jen jsem z něj chtěla vymazat data a právě ty maily, aby se mi nehrabali v soukromí. Prostě jsem nepoučitelná, zálohu bych bývala stihla udělat včas.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Čer 2015 17:01) ---
Zázrak se nestane, nedostanu se do tý složky, přístup odepřen, tak holt mi to musí zazálohovat oni. Díky.
Psalo mi to, že pc nelze spustit, že tam je nějaký problém při startu a něco s konfigurací. Nakonec se mi ho podařilo spustit přes obnovu systému, ale blbec jsem ho na noc vypla a pak už jsem ho spustila jen v nouzovém režimu. Zítra ho vezu do servisu, jen jsem z něj chtěla vymazat data a právě ty maily, aby se mi nehrabali v soukromí. Prostě jsem nepoučitelná, zálohu bych bývala stihla udělat včas.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Čer 2015 17:01) ---
Zázrak se nestane, nedostanu se do tý složky, přístup odepřen, tak holt mi to musí zazálohovat oni. Díky.
Prosím prosím. Při přeinstalci win7 se prý vytvoří složka old s původními daty. Může mi někdo potvrdit, že tam zůstanou i ty maily? Servisák si není jistej. Připojil si disk ke svýmu pc a zazálohovat mi to nemůže, prý se tam nedostane, nechápu.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je spatny servisak, porad mu live linux.
Pokud si se do slozky Outlooku nedostala ani ty v nouzovem rezimu, pak muze byt klidne chyba na disku.
A ano, pri nove instalaci BEZ formatovani disku se stavajici instance (vc. uzivatelskych dat) presune do Windows.old.
A trochu si protirecis..
Pokud si se do slozky Outlooku nedostala ani ty v nouzovem rezimu, pak muze byt klidne chyba na disku.
A ano, pri nove instalaci BEZ formatovani disku se stavajici instance (vc. uzivatelskych dat) presune do Windows.old.
A trochu si protirecis..
Catalina píše:jen jsem z něj chtěla vymazat data a právě ty maily, aby se mi nehrabali v soukromí.
..tak holt mi to musí zazálohovat oni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
OK. No co mi zbývá jiného, neměli by si to dovolit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2600
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8898
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”