Vážné potíže s notebookem

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

DOKTORXP
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vážné potíže s notebookem

Příspěvekod DOKTORXP » 23 črc 2015 21:13

Dobry den jeste jsem zjistil ze v protokolu systemovych udalosti konkretne pouze v programu AIDA 64 se mi dost casto zobrazuje tato hlaska "Rychlost procesoru 0 skupiny 0 je omezena systémovým firmwarem. Procesor byl v tomto stavu sníženého výkonu od posledního hlášení 71 sekund !" na kterou jsem nasel reseni - vypnout v BIOSU Intel Speed Step a ze pry v nekterych pripadech klesne teplota CPU o 13 stupnu Celsia. Pry to take muze souviset s prehrivanim harwarovych komponent a nekde na internetu jsem se take docetl ze to pry souvisi s teplotni ochranou CPU (myslim vyse uvedena chybova hlaska). Mozna ze mam problem i s kmitoctem procesoru v programu AIDA 64 mi to pise v sekci pretaktovani tusim 798 MHz (original 2200 Mhz) mam 4 jadrovy procesor Intel Core I7 2670QM 2,2 Ghz. Dale mi to v protokolu udalosti v programu AIDA 64 pise spoustu dalsich chybovych hlaseni napriklad toto: Zařízení \Device\Ide\iaStor0 neodpovídá v periodě časového limitu.
chybny blok
Ovladač zjistil chybu řadiče na \Device\Harddisk2\DR2.
Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven.
A sposta dalsich chybovych zprav
Prosimvas pomozte mi predem dekuji za pripadne reseni mych potizi. PS.: V nouzovem rezimu se mi take zasekava system ale takt procesoru ukazuje hodnoty 2192 - 2200 Mhz zkousel jsem i cistit a luxovat vysavacem od firmy Forverk pocitac myslim hardware na povrchu notebooku (nerozebiral jsem ho) pak mi trochu klesly teploty hardwaru o par stupnu ale stale nevim hlavni pricinu toho zasekavani systemu zda-li to jsou opravdu hardwarove potize anebo snad softwarove ?? Jeste vam pokud budete chtit poslu kompletni zpravu o mem systemu z programu AIDA 64 je tam velka spousta informaci o mem notebooku (vcetne HW+SW) predem dekuji za pochopeni. Rozhodl jsem se ze vam poslu kompletni zpravu o mem hardwaru i softwaru ktera je zpracovana v programu AIDA 64. Jeste jednou dekuji za pochopeni a samozrejme i za pripadne reseni mych potizi s notebookem DELL XPS L702X (nekde jsem cetl ze je to pry dobra znacka notebooku). PS.: Jeste vam chci rici ze se mi stava kdyz hraju nejakou ovlzvlaste narocnou hru napriklad World Of Warcraft Warlords Of Draenor, Crysis 3 nebo Dragon Age Inquistion tak mi teplota procesoru a zakladni desky stoupne na priblizne 93 stupnu (zjistil jsem v programu speedfan a hardware monitor).S temito potizemi jsem se drive jeste nesetkal a trvaji asi priblizne mesic a pul. Pred tim se mi notebook nijak nezpomaloval ani nezasekaval ale ted ano a stale potize pretrvavaji a je to dosti neprijemne abych se vam priznal.

Report2.zip
(209.16 KiB) Zatím ještě nestaženo

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: VAZNE POTIZE S NOTEBOOKEM

Příspěvekod Uziv00 » 24 črc 2015 22:54

Pravděpodobně je to způsobeno přehříváním. Nech si ntb vyčistit od prachu a ověř chování.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomoc se zpomaleným notebookem
    od trefort » 29 zář 2024 14:02 » v Problémy s hardwarem
    8
    3040
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    30 zář 2024 10:04

Zpět na “Problémy s hardwarem”