Zdravím.
Pracuji v Autocadu, na dvou obrazovkách, OS WIN 7, 64bit, 4GB paměť. Během práce mi na chvilku zhasnou obrazovky, potom zase naskočí a vyhodí to hlášku "ovladač zobrazení NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 341.44 přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven". Vyměnil jsem grafiku, vyměnil jsem zdroj a pořád to dělá. ITíci mě straší, že musím přeinstalovat systém. Během práce mám puštěný třeba Word, Excel, prohlížím fotky atd. protože to k práci potřebuji. To si ale myslím, že je to standard, že mi běží více aplikací. Ne? Co s tím?
Díky za odpovědi.
Ovladač NVIDIA
Re: Ovladač NVIDIA
Je verze ovladace 341.44 certifikovana pro Autocad?
Ta NVidia - co to je za kartu? Certifikovany hw nebo neco koupeneho na Alze?
Ta NVidia - co to je za kartu? Certifikovany hw nebo neco koupeneho na Alze?
To nevím, jestli je certifikovaná pro Autocad. Koupené s počítačem Comfor. Jak zjistím co to je za kartu? musím otevřít PC?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemusis, na to je GPU-Z, ale v Comforu jiste nebude Quadro.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Takže? Mám tam koupit jinou kartu a reklamovat tuto. Když jsem to kupoval, tak jsem říkal, že dělám Autocad a že na to potřebuji příslušnou mašinu.
Co ti prodali za pocitac? Kdyz se rekne Autocad, maji postavit ba stul grafickou stanici jako je HP Z420.
Takhle mi to pripada ze nahodne slozili pocitac s herni grafikou, dali tam nejnovejsi ovladac a doufali ze to bude fungovat.
Takhle mi to pripada ze nahodne slozili pocitac s herni grafikou, dali tam nejnovejsi ovladac a doufali ze to bude fungovat.
Hmm, tak to asi bylo....
HP Z420 - to je o jiných penězích..... Ale mám další dvě PC, kde mám GSTAR CAD, všechno se dvěma obrazovkami a dalšími aplikacemi a tam to funguje bez problémů, jedno PC dokonce jenom 32 bit a maká. A já si koupím nové PC s požadavkem na dobrou grafiku kvůli Autocadu a ono to padá. A ta karta na chvilku vypne i když nedělám v Autocadu. Vypne třeba i při spuštěném Wordu. Tak je to grafikou nebo je potřeba přeinstalovat Windowsy?
"Vyměnil jsem grafiku, vyměnil jsem zdroj a pořád to dělá"
Skus podporovanou verzi ovladace pro tvoji verzi Autocadu.
Skus podporovanou verzi ovladace pro tvoji verzi Autocadu.
OK, zkusím to najít.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebuže to být tím, že Autocad je 32bit a OS 64bit? Zkusil bych tu padající grafiku dát do nějakýho bezproblémovýho stroje s 32bit OS, zda to bude dělat taky.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
32bit Autocad bude nejaka historicka verze, protoze tohle je jeden ze softu kteremu nemusi staci ani 32 GB RAM.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2367
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34