Ovladače pro Windows 10 Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače pro Windows 10
Ahoj, provedl jsem upgrade z Windows 8.1 na Windows 10 a bohužel mi teď nefunguje zvuk - zvuková karta Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro. Creative teprve ovladače pro Windows 10 připravuje, ale mě by zajímalo, zda-li jsou nějaké jiné, alternativní a funkční, které bych mohl zatím používat. Díky moc za tipy a případné rady.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladače pro Windows 10
Na integrovanou taky nejsou?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Integrovaná? Tak to je pro mě novinka, to mě nenapadlo. :) Myslí se tím integrovaná zvuková karta přímo na základní desce? Jak bych měl postupovat?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zajit na web vyrobce desky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bohužel, na integrovanou zvukovku na základní desce od Gigabytu jsou poslední pro Visty. Ona je to už stará základní deska. Vypadá to, že budu muset počkat na nové ovladače od Creative, které by pro mojí zvukovku měli vyjít v září. Nicméně teď mi systém zvukovku už ani nevidí. Trošku jsem experimentoval a pokoušel se nainstalovat nějaký starší ovladače, ale nic, a teď ještě tohle. Zvukovka je normálně zapojená do slotu, ale systém jí nevidí. Zkoušel jsem vyndat a znovu zapojit, zkoušel jsem službu přidání hardwaru, ale nic.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
creative dělá všechny ovladače tradičně se zpožděním, ale měly by bejt v průběhu srpna, nejdýl snad začátkem září 
zatim můžeš používat alternativní ovladače od jednoho šikovnýho týpka http://danielkawakami.blogspot.cz/2015/ ... ck-35.html
pro správnou funkčnost je třeba dát instalaci všech součástí

zatim můžeš používat alternativní ovladače od jednoho šikovnýho týpka http://danielkawakami.blogspot.cz/2015/ ... ck-35.html
pro správnou funkčnost je třeba dát instalaci všech součástí
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuju. :)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Snad ještě dotaz, jak to, že teď systém zvukovku nevidí. Když jsem se s tím na začátku trošku trápil, zkoušel jsem i zvukovku vyndat z PC a pak jsem jí zase opatrně zapojil, kontrolka na ní svítí, ale systém jí nevidí. Taky jí jsem odinstaloval se seznamu hw ve správci zařízení s tím, že až jí zase zapojím, doinstaluje se znova a teď nic. Co by mohlo být špatně?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladače pro Windows 10 Vyřešeno
Tak super, díky moc, ovladače fungují bezvadně. Zvukovka byla v systému jako zvukové multimediální zařízení a protože byla bez ovladačů, nebyla pojmenovaná. Velký dík. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4891
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3047
-
od petr22