kontrola HDD Vyřešeno
kontrola HDD
Rád by jsem zjistil jak na tom je můj HDD se systémem.Poslední dobou se mi nějak nezdá
Re: kontrola HDD
Ta teplota neni nijak suprová heleď... Dej sem screen z HwMonitoru. A jaký je problém přesněji? Jak se ti nezdá? seká se/ načítá se déle Windows
Naposledy upravil(a) JaMMeX dne 09 srp 2015 19:01, celkem upraveno 2 x.
Než se zeptáš, použij Google
- fojtas.elf
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
nic spatneho tam nevidim jen teplota je vyssi ja mam v techto vedrech 36°C
Jake jsou ostatni teploty?
Takhle prehrate disky napovidaji ze v tom pocitaci moc nefunguje airflow.
Takhle prehrate disky napovidaji ze v tom pocitaci moc nefunguje airflow.
A nebo že jsou požkozená ložiska disku... Ale to by jsme viděli na obrázku ne?
Poskozena loziska nelze zjistit elektronicky pokud pri tom nenastane dalsi problem.
Nicmene tady maji vysokou teplotu vsechny disky.
Nicmene tady maji vysokou teplotu vsechny disky.
No tak on stačí jeden, aby mě to ložisko požkozené, a ihned zahřeje i ty ostatní disky ne? (Sorry že se tak ptám, ale chci vědět co budoucna) Btw. Dokud autor vlákna nenapíše co se mu na disku nezdá, nemůžeme vědět co to je.
Disk občas dlouho načítá.Tak má už přes 15 000h tak se asi není čemu divit.Teploty jsou vysoké jen tedka přes ty horka jinak má teplotu kolem 30°C.No jde mi spíš o to načítání,protože mě to už občas štve a když hraju BF4 tak to umí občas i spadnout
V tom pripade nefunguje chlazeni jak ma, moje disky maji vsechny 35 stupnu, 45 stupnu uz je moc. Disky na ktere foukaji ventilatory vzduch ktery nasavaji zvenku nemohou mit 45 stupnu aniz by 40 stupnu presahla teplota v mistnosti.
"Tak má už přes 15 000h tak se asi není čemu divit."
Proc by se mel disk s poctem nabehanych hodin zpomalovat? Vzdyt je to u nekterych disku ani ne polovina jejich zarucni doby.
Pokud maji disky 45 stupnu, tak bych tipoval ze problem je v tom ze se prehriva cely pocitac.
"Tak má už přes 15 000h tak se asi není čemu divit."
Proc by se mel disk s poctem nabehanych hodin zpomalovat? Vzdyt je to u nekterych disku ani ne polovina jejich zarucni doby.
Pokud maji disky 45 stupnu, tak bych tipoval ze problem je v tom ze se prehriva cely pocitac.
Takže jak jsme již psali, pošli nám sem obrázek z HWMonitoru
Teplota je vyšší,to vím.Zítra musím koupit jeden nový ventilátor který odešel do věčných lovišť a hnal mi vzduch do case z přední strany.O tomto problému vím.Celý pc se nepřehřívá.Trápí mě jen tento jediný HDD,ostatní jedou normálně.
Ty disky se prehrivaji vsechny - ten problem s tim jednim muze byt zpusoben teplem, je jen otazka jestli se jen prehriva nebo je primo poskozen.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5665
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 10:52