MSI R9 390 8GB
MSI R9 390 8GB
Zdrávas lidi, mám problém s moji novou MSI R9 390 8GB po jejím nainstalování do desky (zkoušeny oba sloty pro grafiky) mě nechce naběhnout obraz na monitoru respektive TV. Takže jedu na itegrované grafice co je na desce MSI Z68-GD80 G3. Zdroj 700W Fortron Aurum 80Plus Gold utáhl v poho i dvoučipovou HD7990. Podsvícené logo MSI na kartě svítí větráky se točí ale obraz nefunguje. Zajímavé je že pokud jsou napájecí 6 a 8 piny zastrčené v grafice tak po přepojeni HDMI káblu do integrované grafiky se také nic neděje a obraz nenaběhne. Musím PC vypnout odpojit napájení z R9 390 a teprve poté naběhne i obraz integ. grafiky. I když se mě zdá že po zapojení napájení do R9 390 a zapnutí PC se nerosvítí ani myš,klávesnice atd. Zkoušel jsem upgradovat BIOS na desce ale jakýkoliv pokus končí nezdarem a to jak přes utilitu tak přímo přes BIOS. Myslíte že to může být prostě kartou zkrátka že je nefunkční ?
Re: MSI R9 390 8GB
Mrkni se do biosu, jestli máš nastavenou tu Grafiku jako primární.
Je to zcela normální, že prvně musíš vypnout Grafiku a vyndat jí ze slotu, aby naběhla integrovaná.
Máš možnost jí vyzkoušet v jiném PC ? Zdroj to utáhne bez promlémů
Stačil by i nějaký 600W.
Je to zcela normální, že prvně musíš vypnout Grafiku a vyndat jí ze slotu, aby naběhla integrovaná.
Máš možnost jí vyzkoušet v jiném PC ? Zdroj to utáhne bez promlémů

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
No nevim kde v tom BIOSu bych tu grafiku jako primarni nastavoval navic u starsich grafik serie HD jsem nic v BIOSu nastavovat nemusel. Vyzkouset to muzu leda na starym PC socket 775 ktery ma PCI-E verze 2 ale je to myslim zpetne kompatibilni i ty novejsi.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Clear CMOS.
Nemáš zapojené 2 monitory, či monitor a TV?
Nemáš zapojené 2 monitory, či monitor a TV?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Zpět na “Problémy s hardwarem”