Blikani monitoru. Vyřešeno
Blikani monitoru.
Dobry den. Dneska rano mi zcernala obrazovka a musel jsem restartovat. Potom slo vsechno v pohode jenze po chvilce hrani cs se mi stala takova divna vec ze mi zacali preskakovat a blikat takove bile tenke prouzky na monitoru a pak jeste divnejsi vec se mi rozpulil horizontalne obraz tak ze prava strana byla jako leva a leva strana prava
. A ta leva strana byla rozmazana. Proste divny. Po restartu to slo zase cvhilku v pohode a potom to udelalo zase po ja nevim 15 minutach. Myslel jsem si ze je to vir tak jsem z formatoval celej pc a preinstaloval windows. Vypadalo to zase ze je to v pohode ale ted mi zase zacli blikat bile prouzky po monitoru i mimo hru jen na plose ale obraz se jeste nerozpulil. Po restartu to je zase v pohode. Nevite cim to muze byt? jestli graficka karta zacina odchazet? nebo neco jinyho?. Diky za odpoved :).

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Blikani monitoru.
vypadá to na problém grafiky, můžeš ji vyzkoušet v jiném počítači?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
nemuzu bohuzel
asi to bude zahrivanim a nebo nejakou vetsi zatezi. Protoze jsem sel hrat cs, udelalo to zase ty silenosti atd. pak jsem prestal hrat a asi po 15 minutach se to vratilo vse do normalu a nic se nedelo celkem dlouho a jakmile jsem sel zase hrat tak to zaclo po par minutach blbnout.
Re: Blikani monitoru. Vyřešeno
diky za pomoc uzaviram to :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6231
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
- 34
- 6034
-
od teichmann.ondrej