Dobrý den, zakoupil jsem si před dvěmi roky externí HDD ( TENTO : http://pevne-disky.heureka.cz/apacer-ac ... bac233b-s/ ) a rozbilo se připojení přes USB, tudíž jsem jej rozdělal a uvnitř našel tohle : http://www.czc.cz/wd-blue-1tb/126737/produkt.... Když jsem jej chtěl z externího přidělat do stolního počítače (přes satu) tak to jen furt pípalo dokola a počítač interní disk nenašel...
Otázka zní, dá se nějak prosím-Vás připojit externí HardDisk jako interní ?
Zapojení HDD
Re: Zapojení HDD
Pripojit na SATA port na zakladni desce, stejne jako 3,5" disk.
Musi byt ten disk ale funkcni.
Musi byt ten disk ale funkcni.
Disk funkční je, tím jsem si jist... Jen mě zkrátka furt pípá když ho zapojím a nenačte se :(
Jak vis ze je funkcni?
Disk ktery misto toho aby se roztocil tak jenom pipa bych rovnou rekl ze je vadny, a to nejspis rovnou zasekle hlavy do plotny.
Disk ktery misto toho aby se roztocil tak jenom pipa bych rovnou rekl ze je vadny, a to nejspis rovnou zasekle hlavy do plotny.
Protože ještě než se mi pokazili konektory, tak fungoval... :( Takže když pípá tak je špatný jo? Takže vyhodit? Nedá se to nějak vyčistit?
Skus natocit video, jak to mas pripojene a jak to pipa.
Wou... Měl jste pravdu.... Byla zaseklá hlava... Rozšrouboval jsem to, rukou jsem ji vrátil na pozici mimo disk a zapojil a teď už krásně běží... Luxus... Děkuji Vám mockrát za radu :)
CENÍM SI TOHO... JSTE MOC HODNÝ
CENÍM SI TOHO... JSTE MOC HODNÝ
Dalo se to udelat i bez otvirani (prastit s tim o stul hranou, tak aby se hlavy vratily do parkovaci pozice).
V kazdem pripade ten disk je vadny a cast sektoru je necitelna (tam co byly hlavy zarazene do ploten).
Ciste technicky - kdyz se disk netoci a pipa, znamena to ze neco brani roztoceni motoru - v naproste vetsine je to prave tento problem. Muze vzniknout treba pri narazu kdyz je disk zapnuty nebo pri neocekavanem odpojeni napajeni.
V kazdem pripade ten disk je vadny a cast sektoru je necitelna (tam co byly hlavy zarazene do ploten).
Ciste technicky - kdyz se disk netoci a pipa, znamena to ze neco brani roztoceni motoru - v naproste vetsine je to prave tento problem. Muze vzniknout treba pri narazu kdyz je disk zapnuty nebo pri neocekavanem odpojeni napajeni.
Ano máte pravdu... Teď je vadný a nejde ani spustit Windows (na něm Windows není)... Dlouho se načítá... Když ten HDD odpojim, tak se PC načte hned... Takže něco je v něm špatného, může to být i vir? Nebo jej mám vyhodit a je na odpis?
Ještě nutné dodat, že když harddisk připojim, když už je Windows načetlý, tak HDD jde...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4417
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14