Zdravím...
Nedávno mi začal blbnout chladič na grafické kartě (Gigabyte 650 GTX 1 GB VRAM), při načtení windows se postupně přestane točit... v tento okamžik začne snímač udávat nesmyslné RPM (kolem pů milionu otáček za minutu!). Při zapnutí her se chladič opět roztočí (i když se mi zdá že trošku ''unaveně''). Druhý problém (který sem tu již popisoval) je ten že DRAW distance ve hrách je příšerný... i ve hrách z roku 2003 se špatně vykreslují vzdálenené objěkty a textury (nebo vůbec). Jelikož je grafika sotva rok stará a problém by mohl být nakonec jinde, zavezl jsem počítač do servisu. Nezjistili nic a provedli obnovu továrního nastavení (takže přechod z windows 10 64 bit na windows 7 32 bit [vše legální]). Nevíte kde by mohl být problém?
(PS: v den kdy problém začal se mi také při načítání OS stalo to že se zobrazila jen problikávající zrnitá obrazovka a uprostřed kurzor)
Problém s grafikou...
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafikou...
Který magor ti tam nainstaloval 32bitový OS..? Problém může být v grafické kartě, základní desce nebo zdroji. To měl ověřit servis, který kromě instalace špatného OS neudělal asi nic. Máš možnost osobně ozkoušet jinou grafickou kartu ve tvém PC?
Re: Problém s grafikou...
Pokud jde o OS... byl 32 bitový v zaloze na jakémsi nouzovém oddílu (tak jak to mají u sestavovaných počítačů v oblibě)... K dispozici mám jen dvě grafické karty... předešlou gtx 550 Ti která ale měla potíže s přehříváním a starou Ati sapphire 2600 pro 256 mb...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1574
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13