Mám tento router a zaráží mne nízké rychlosti kopírování z PC do Routeru na hdd. Rychlost je 10Mb.
HDD je samsung usb 3.0 500Gb. Lze v routeru toto vyladit????
Problém Router asus ac66u
-
- Pohlaví:
Re: Problém Router asus ac66u
Podle mě neumíš správně opsat jednotky. Už proto, že rychlost se udává v MB/s případně v Mb/s. A na velikosti (B/b) opravdu záleží!
Ano jednotky mi delaj problém.
kam se zadavá veřejná ip adresa a porty. popřípade na Pristup na jednotlive porty.
Děkuji za kladnou odpověď
kam se zadavá veřejná ip adresa a porty. popřípade na Pristup na jednotlive porty.
Děkuji za kladnou odpověď
-
- Pohlaví:
K jednotkám:
B = byte, b = bit. 1 Byte = 8 bitů.
jestli je můj předpoklad správný, pak ti při kopírování tcmd ukazuje rychlost 10MB/s = 80Mbit/s. Tvůj router má porty "pouze" USB 2.0, tedy 3.0 od samsungu nevyužije. Proto je degradována rychlost.
Ad2 veřejnou adresu přiděluje provider.
Co myslíš přístupem na jednotlivé porty?
B = byte, b = bit. 1 Byte = 8 bitů.
jestli je můj předpoklad správný, pak ti při kopírování tcmd ukazuje rychlost 10MB/s = 80Mbit/s. Tvůj router má porty "pouze" USB 2.0, tedy 3.0 od samsungu nevyužije. Proto je degradována rychlost.
Ad2 veřejnou adresu přiděluje provider.
Co myslíš přístupem na jednotlivé porty?
Při nastaveni routeru nastalo komplikace ty jsem vyřešil a
provider mi poslal jak statickou tak i veřejnou IP adresu se vším všudy. FTP mi funguje bych si troufl říct. Tak netuším proč mi poslal i tu veřejnou ip s porty když to vlastně nemám kam zadat.???
provider mi poslal jak statickou tak i veřejnou IP adresu se vším všudy. FTP mi funguje bych si troufl říct. Tak netuším proč mi poslal i tu veřejnou ip s porty když to vlastně nemám kam zadat.???
Mám problém se dostat na svůj hdd přes router z venčí!!!! Píše mi to stranka nenalezena. Doma když zadám ftp:192.xxx.x.x tak to funguje dokonce i AICLOUD na mobilu zvenčí funguje ale z jiného pc se nedostanu na hdd. Může mi nekdo poradit????
Port mám nastaven na 2021. Předávání portu mám vypnuté.
Port mám nastaven na 2021. Předávání portu mám vypnuté.
-
- Pohlaví:
2021 není výchozí port pro FTP a pokud máš jako klienta prohlížeč, tak není divu, že se nepřihlásíš.
Kdybys četl, co jsem psal, nebo se zeptal googla, pak bys věděl, že standardně FTP server pracuje s portem 21 - kde se domlouvá spojení a s portem 20, kde probíhá datový přenos.
FTP samozřejmě může pracovat na libovolném portu, ale pak je třeba použít klienta - např. Filezilla
Kdybys četl, co jsem psal, nebo se zeptal googla, pak bys věděl, že standardně FTP server pracuje s portem 21 - kde se domlouvá spojení a s portem 20, kde probíhá datový přenos.
FTP samozřejmě může pracovat na libovolném portu, ale pak je třeba použít klienta - např. Filezilla
Hodnej. těch 2021 bylo nastavene defultne. Můžeš mi napsat kde se to dá nastavit a zmnenit prosím???
Port 2021 je tam schvalne, aby nebyl zvenku pristupny port 21 (na ktery se ti bude pripojovat kazdy hacker).
Kdyz se nebudes na ftp pripojovat pres prohlizec, ale jakymkoliv FTP klientem tak jak se to ma delat tak ti to bude fungovat bez problemu i s portem 2021.
Muzes to skusit i pres ten browser: ftp://adresa:2021
Kdyz se nebudes na ftp pripojovat pres prohlizec, ale jakymkoliv FTP klientem tak jak se to ma delat tak ti to bude fungovat bez problemu i s portem 2021.
Muzes to skusit i pres ten browser: ftp://adresa:2021
Ten ftp klient to je filezilla atd????
Naposledy upravil(a) TUNN dne 19 lis 2015 10:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Přesně tak. Zdej to do googla a uvidíš, klientů je spousta.
Filezilla nebo treba i ten klient co je v Total Commanderu.
Filezilla je jeden z nejlepsich.
Filezilla je jeden z nejlepsich.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2597
-
od liborek