Notebook se nezapne, černá obrazovka
Notebook se nezapne, černá obrazovka
Zdravím, náš Dell Inspiron 1720 (pentium DC, 2GB RAM, 8600GT) se odmítá zapnout. Na boku svítí indikátor zapnutí, ale hlavní zapínací tlačítko nesvítí. Na displayi nic, chlazení je po chvíli mírně teplé, ani na externím monitoru se nic nezobrazuje. Zkoušel jsem ho odpojit od napájení, vyndat baterii, podržet na 10s zapínací tlačítko, baterii vrátit ale ani tak se nezapne, pořád to samé. Nevíte co to může být? Bohužel to vidím na základní desku či grafiku, notebook dost topil.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook se nezapne, černá obrazovka
Zkus se podívat, jestli to tlačítko nemá někde špatný kontakt.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Zapne se ten notebook a nebo ne ? Nedokazal jsem to z tveho popisovani spravne pochopit. Pises ze notas nejde zapnout ale pak pises ze jede chlazeni, tim padem je spusteny ale nejede obraz ??? Popis to lepe.
Pokud muzes zkus vymenit RAM.
Pokud nejde vubec zapnout, nabiji se baterie pri pripojeni nabijecky ? Muze byt v haji napajeci konektor na desce, a tak notas nejde spustit protoze nejde nabijeni a baterie je na 0%. To muzes zjistit multimeter nebo baterii nabit jinde, vlozit zpet...
Pokud muzes zkus vymenit RAM.
Pokud nejde vubec zapnout, nabiji se baterie pri pripojeni nabijecky ? Muze byt v haji napajeci konektor na desce, a tak notas nejde spustit protoze nejde nabijeni a baterie je na 0%. To muzes zjistit multimeter nebo baterii nabit jinde, vlozit zpet...
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Zakladni deska nemusi mit pouze dva stavy zapnuto/vypnuto.
Vadna deska muze napajet pouze nektere komponenty, napr. CPU a nereagovat na ovladani, proto to nejde ani zapnout, ani vypnout a proto muze bych chladic zahraty.
Vadna deska muze napajet pouze nektere komponenty, napr. CPU a nereagovat na ovladani, proto to nejde ani zapnout, ani vypnout a proto muze bych chladic zahraty.
Zmáčknu tlačítko, rozjede s HDD, ale na displayi se nic nezobrazí. A mechanika "zahrabe". Tlačítko zapnutí obvykle svítí modře, teďkom ne. Jediné co svítí je indikátor zapnutí na boku notebooku. Na externím monitoru se taky nic nezobrazí.
RAM jsem jinou nezkoušel, vidíš, ale zkoušel jsem ho spustit jen s jednou. Po připojení nabíječky se na chvíli rozsvítí kontrolka nabíjení. Baterie je OK a nejde to ani pouze na ní.
RAM jsem jinou nezkoušel, vidíš, ale zkoušel jsem ho spustit jen s jednou. Po připojení nabíječky se na chvíli rozsvítí kontrolka nabíjení. Baterie je OK a nejde to ani pouze na ní.
Naposledy upravil(a) ondoubek dne 30 lis 2015 18:19, celkem upraveno 1 x.
Po delší době UP, sice máme už za tento NTB náhradu, ale kdyby fungoval, nezlobil bych se.
Tak jsem grafiku upekl v troubě, zatím funguje, instaluji OS.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5719
-
od atari