Nereagující klávesy na klávesnici
Nereagující klávesy na klávesnici
Ahoj, mám takový bizarní problém a už mi došly nápady jak ho řešit. Mám laptop Asus N75SF, cca tři roky. Před zhruba dvěma měsícema mi při psaní přestala reagovat klávesa "S". Nejdřív sem si říkal, že tam je bordel, tak jsem jí tak šetrně profouknul a vše bylo zase ok. Jenže stačilo nb uspat, nebo chvíli nepsat a problém se opakoval. Zjistil jsem že dále nefunguje caps lock, é, ř, ž, 3, 7 a možná ještě další znaky co jsem si zatím nevšiml. Někdy ne a ne naskočit a už to začíná být docela problém. Obvykle pomůže zapnout Word nebo nějakou aplikaci a chvíli klávesu mačkat, nic lepšího mě nenapadlo
. Zkoušel zkontrolovat drivery, a pak nějaký šamanský postupy z netu (vypnout nb, vytáhnout baterii a minutu držet tlačítko pro zapnutí). Problémy začaly jistě až po upgradu na W10. Díky za jakoukoliv (normální) radu! :)

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nereagující klávesy na klávesnici
Pokud je možnost, zkus připojit externí klávesnici. Je také možné, že máš v ntb nějakého vetřelce. Pak navštiv sekci HiJackThis. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Nereagující klávesy na klávesnici
hmm...externí klávesnici nemám no...zkusím toho vetřelce :) ale žádný vir, spyware, malware jsem na tomto nb neměl, snažím se chovat bezpečně a co nezvládnu tak mám eset. každopádně díky za tip :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”