Integrovaná Karta
Integrovaná Karta
Mám takový problém , mám v počítači Integrovanou Kartu a ještě jednu grafickou kartu Nvidia GTX 960 , ale všechny hry mi šly přes tu Integravonou kartu,tak sem jí v správci zařízení zkoušel zákazat,aby mi to šlo přes tu od Nvidia,ale po tom co sem to udělal ,tak mi naběhla černá obrazovka a nic nejde.. prosím rychle o pomoc
Re: Integrovaná Karta
Ta integrovana graficka karta funguje proto, ze do ni mas zaply monitor - takze kdyz ji zakazes, neni obraz.
Musis obraz zapojit do graficke karty, ne do zakladni desky.
U stolniho pocitace graficke karty prepinat nelze, aktivni je vzdy ta kam je zapojen monitor.
Musis obraz zapojit do graficke karty, ne do zakladni desky.
U stolniho pocitace graficke karty prepinat nelze, aktivni je vzdy ta kam je zapojen monitor.
A mohl bych se zeptat jak ten obraz zapojit do té grafické karty místo zakladní desky ,jsem v tomhle fakt nováček
Odpojis ten kabel co vede z monitoru do zakladni desky - hned vedle bude kabel od klavesnice a od mysi.
A zapojis ho do graficke karty, budou to jedine konektory ktere budou o kus niz a budou umisteny vodorovne. Pak ho staci zapojit do toho konektoru co vypada stejne jako ten na zakladni desce.
Problem bude pokud je to VGA konektor (ten konektor byva modry), pak bude nejspis potreba redukce na DVI. Do zakladni desky se to obvykle napoprve zapoji proto, ze na graficke karte zkratka uz neni VGA konektor.
A zapojis ho do graficke karty, budou to jedine konektory ktere budou o kus niz a budou umisteny vodorovne. Pak ho staci zapojit do toho konektoru co vypada stejne jako ten na zakladni desce.
Problem bude pokud je to VGA konektor (ten konektor byva modry), pak bude nejspis potreba redukce na DVI. Do zakladni desky se to obvykle napoprve zapoji proto, ze na graficke karte zkratka uz neni VGA konektor.
Mám tuhle skřín a nikde tam jinou možnost kam zapojit monitor nevidím ,nemohl by si mi prosím ještě poradit ?
http://www.czc.cz/bitfenix-neos-cerna-m ... 56/produkt
http://www.czc.cz/bitfenix-neos-cerna-m ... 56/produkt
Zezadu druha a treti pozice by mela byt graficka karta.
Monitor jsem měl zapojený v tomhle, mohl by jsi mi trochu popsat jako jestli pod to vedle nebo.. vůbec nevím a díky že mi takhle pomáhaš:)
Dodatečně přidáno po 44 vteřinách:
V tom zakroužkovvaným jsem to měl..
Dodatečně přidáno po 44 vteřinách:
V tom zakroužkovvaným jsem to měl..
Ano, to je VGA vystup integrovane graficke karty.
Ty to potrebujes zapojit do graficke karty (na tom obrazku jsou dve nad sebou zhruba veprostred).
Jenze ten VGA vystup tam uz nejspis neni, takze bud sehnat redukci VGA-DVI (nebyla v krabici u graficke karty?) nebo pokud ma monitor moznost pouzit DVI nebo HDMI tak pouzit tenhle kabel.
Ty to potrebujes zapojit do graficke karty (na tom obrazku jsou dve nad sebou zhruba veprostred).
Jenze ten VGA vystup tam uz nejspis neni, takze bud sehnat redukci VGA-DVI (nebyla v krabici u graficke karty?) nebo pokud ma monitor moznost pouzit DVI nebo HDMI tak pouzit tenhle kabel.
Krabici od grafické karty nemám, byl to dárek, a nechával sem to sestavit..
Takže jiné řešení není? Ani nijak nejde zapnout ta Integrovaná znovu.. ?
A kolik asi tak stoji oprava tohohle ?:)
Takže jiné řešení není? Ani nijak nejde zapnout ta Integrovaná znovu.. ?
A kolik asi tak stoji oprava tohohle ?:)
Nebo HDMI kabel jestli ho podporuje monitor i grafická karta.
Teď když už mám normálne monitor v té grafické kartě, můžu tu integrovanou opět zapnout ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4321
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11