Ahoj, mám menší problém, čistil sem PC klasicky sem vše vyndal a zase vrátil zpět na své místo. Jenže se objevil problém.. Grafická karta nejde tak jak má resp. při zapnutí PC hučí jako kráva, chlazení jede na MAX a vydává divné zvuky (je zapojena stejně jako předtím) Někdy se mi nezapne monitor ale Windows ano. Někdy nenajede ani ten Win a jde slyšet jak se grafika "přemáhá" a PC se opakovaně snaží nahodit. Po vyjmutí grafiky vše jede jak má.
jde o AMD 7700 HD series.
Problém s GPU
- philipmorrisd
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s GPU
Uz jsme to tu resili nekolikrat - kravy nehuci. Velky jako krava, tezky jako krava - to by slo.
Jak presne jsi to PC cistil - pri profukovani stlacenym vzduchem neni treba nic vyndavat ven ani odpojovat.
Kdyz byla ta karta vyndana - nesahal jsi na PCI-E konektory holou rukou? Je karta spravne domackla do slotu? Je zapojene pridavne napajeni, pokud ho karta ma.
Jak presne jsi to PC cistil - pri profukovani stlacenym vzduchem neni treba nic vyndavat ven ani odpojovat.
Kdyz byla ta karta vyndana - nesahal jsi na PCI-E konektory holou rukou? Je karta spravne domackla do slotu? Je zapojene pridavne napajeni, pokud ho karta ma.
- philipmorrisd
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s GPU
Karta je domáčklá do slotu správně, vzduchem sem to nečistil, v podstatě na grafice ani nebylo co k čistění takže sem čistil ostatní komponenty.
Omlouvám se za neznalost ale jaký má vliv na PCI-E konektory sahání holou rukou ? karta nemá přídavné napájení, takové banality bych si snad všiml.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 49 minutách 13 vteřinách:
Vyřešeno :)
Omlouvám se za neznalost ale jaký má vliv na PCI-E konektory sahání holou rukou ? karta nemá přídavné napájení, takové banality bych si snad všiml.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 49 minutách 13 vteřinách:
Vyřešeno :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3657
-
od lukas222