Ahoj,
včera jsem si koupil komponenty na počítač, vše jsem zapojil, ale po spuštění mi to píše "VGA NO SIGNAL". Monitor má pouze VGA/DVI, zkusil jsem obojí, projistotu i HDMI na televizi a nic. Prvně mě zarazilo, že grafická karta nemá napájení, ale po zapojení do desky se normálně větráčky točily jak maj, stejně tak se napájelo i chlazení na procesor, popř. ledky na osvětlení case. Grafickou kartu jsem odnesl ke kámošovi a u něj to naběhlo hned bez problému. Všechny komponenty jsou naprosto nové se zárukou, takže se mi moc nechce věřit, že je chyba na desce, konkrétně na PCIe slotu, jelikož tam je jen jeden, nemůžu zkusit jiný.
Procesor: AMD Vishera FX-4300
Grafika: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming
Z.Deska: ASROCK 980DE3/U3S3 - AMD 760G
Zdroj: Enermax NAXN ENP500AGT 500W
RAM: ADATA Premier 8GB DDR3 1333
Děkuju za jakoukoliv radu
EDIT: Ramku mám jen jednu, zkoušel jsem ji dát do jinýho slotu a taktéž bez úspechu
VGA No Signal po zapojení komponent Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: VGA No Signal po zapojení komponent
Beru zpět.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 31 pro 2015 11:54, celkem upraveno 1 x.
Hledat ho muze, ale marne - ta karta skutecne pridavne napajeni nema (na desce je videt ze konektor tam byt asi mel, ale neni osazen).
Pri TDP 60W ho ostatne nepotrebuje, protoze staci napajeni ze zakladni desky. Takze jak to bude s tim harakiri?
Co se tyce toho pocitace, deska Asrock, pameti Adata, zdroj Enermax - jedina moznost jak zjistit kde je problem je zacit postupne vymenovat jednotlive komponenty za jine a zacal bych grafickou kartou.
Kdyz jsi daval deku do skrine - nezapomel jsi tam distancni sloupky? Neni nasroubovana primo na plech?
Pri TDP 60W ho ostatne nepotrebuje, protoze staci napajeni ze zakladni desky. Takze jak to bude s tim harakiri?

Co se tyce toho pocitace, deska Asrock, pameti Adata, zdroj Enermax - jedina moznost jak zjistit kde je problem je zacit postupne vymenovat jednotlive komponenty za jine a zacal bych grafickou kartou.
Kdyz jsi daval deku do skrine - nezapomel jsi tam distancni sloupky? Neni nasroubovana primo na plech?
Distační sloupky jsem tam nedával, na plechu by to být nemělo, nicméně to zkusim s tím a ozvu se.
E: Ohledně tý výměny komponent, to asi nebude možný, vzhledem k tomu, že doteď jsem používal notebook.
E: Ohledně tý výměny komponent, to asi nebude možný, vzhledem k tomu, že doteď jsem používal notebook.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi vynechal distanční sloupky při montáži základní desky do bedny, tak se modli, aby jsi při tom ZD neodrovnal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přímo na základní desce bylo cosi, co tam udržovalo mezeru. Jinak problém vyřešen, vadný PCIe x16 na základovce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3706
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 17:24