Dobrý den,
včera se objevil problém, přes obrazovku mi vyskákali barevné fleky, poté modrá obrazovka a konec. Načte se mi pouze výběr uživatelů(na obrazovce jsou pruhy a zrní) a poté při načítání plochy spadne. Po nějaké době jsem jako problém označil GPU ovladač, pustil jsem PC v bezpečném modu(ten bezproblémů funguje) a ovladač jsem odinstaloval. Poté fungoval i normální mod. PC si stáhnul automaticky nový ovladač ke grafice, restartoval jsem to a ten stejný problém je zpět. Umí někdo poradit, jak se toho zbavit?
Grafickou kartu mám AMD Radeon 7800s
GPU ovladač shazuje PC
Re: GPU ovladač shazuje PC
Obavam se ze problem neni ovladac, ale graficka karta, presneji receno poskozeny spoj mezi grafickym chipem a kartou.
Nejjednodussi reseni je nova graficka karta.
petr22 píše:Obavam se ze problem neni ovladac, ale graficka karta, presneji receno poskozeny spoj mezi grafickym chipem a kartou.
Z nabídky ovladačů jsem nainstaloval "standart VGA adapter" a vše normálně funguje, i přesto to odkazuje na zničenou kartu?
"Standard VGA adapter" je ovladac ktery umoznuje nastavit pouze zakladni rozliseni a nepodporuje 3D akceleraci, takze s nim nepujde spustit zadna hra. Coz je zaroven duvod, proc to nepada, ale soucasne nefunguje nic vic nez plocha Windows.
petr22 píše:"Standard VGA adapter" je ovladac ktery umoznuje nastavit pouze zakladni rozliseni a nepodporuje 3D akceleraci, takze s nim nepujde spustit zadna hra. Coz je zaroven duvod, proc to nepada, ale soucasne nefunguje nic vic nez plocha Windows.
To chápu, spíš jsem se ptal, jestli není možné, aby to bylo v ovladači, chci nejdřív zkusit jiné alternativy, než vyhodit spoustu peněz za novou grafiku do starého PC :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10704
-
od maschke0