Dobrý den,
takové téma jsem zde nenašla, takže si Vás dovoluji požádat o pomoc s mým konkrétním problémem.
Koupila jsem si levnou flashku 16 GB Silicon Power pouze abych přesunula data ze starého PC. Vyjmula jsem tedy z PC 10 GB dat (hlavně fotek) a dala je na flashku. Když jsem ale flashku opětovně připojila (další den) do PC, tváří se jako prázdná. Když kliknu na vlastnosti, je vidět, že je z 10 GB vytížená. Můžete mi prosím pomoct? Děkuji.
Data na flashce se nezobrazují
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Data na flashce se nezobrazují
Nejspíše jsi neodebrala flashku přes bezpečně odebrat a tak mohlo dojít k poškození dat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Super, ale teď už je asi pozdě bycha honit. Chtěla bych řešení, děkuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš ještě data nejen na flashce, zkus ji naformátovat a znovu vložit kopii dat z PC. Jinak zkusit některý z programů na obnovu dat. Mrkni semo a vyber si - https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=obn ... lash+disku
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Môžeš tam mať aj vírus.Dáta sú tam len sú ako, skryté súbory.Daj si zobraziť skryté súbory či sa niečo nezmení.
Zkus jiný počítač.
Jiný PC jsem samozřejmě zkusila, soubory nejsou ani skryté a formátovat ji určitě nebudu (chci ty data zpět). Programy na obnovu jsem nějaké zkoušela, bez úspěchu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3294
-
od petr22