Od rána notebook nebyl zapojen na adaptér. Něco jsem ráno četl. pak ho uspal. v 6 hodin se notebook pravidelně probouzí (naplánovaná úloha budíku, zustane normálně zapnutý..., je to v eventlogu, že se probudil v tu dobu).
V 9 hodin, když jsem se probudil, notebook byl vypnutý a nešel zapnout: po každém stisku vypínače se jen ukázal post obrazovka a ihned se vypl (případně, když jsem se zmáčkl del pro vstup do biosu, tak navíc ještě jen pípnul po stisknutí ale vypl se ve stejném místě, někdy pípnutí bylo normální a někdy kratší, prostě, jako kdyby se natvrdo vypnul, že ani nestihl dokončit pípnutí.)
Mě by zajímalo, kdy zjistit, co bránilo vypnutí, když se baterka dostávala k finitítu, jaká je příčina, co bylo brzdou. Mám Windows 8.
V nastavení profilu napájení mám
Při kritickém:hibernuj, při nízkém nic nedělat
Nízký,kritický, rezervní:10%,5%,7%
Zjištění příčiny úplného vybití notebooku
Re: Zjištění příčiny úplného vybití notebooku
jakým způsobem to zjistit, co způsobilo "prolomení limitů"?
Neběžela ti nějaká služba která tomu brání ? Co to je za notebook?
Ono 5% na hibernaci je málo, ono to něco ještě papká -> dostaneš se klidně na 2% no pak něco málo samovybíjení...
Ono 5% na hibernaci je málo, ono to něco ještě papká -> dostaneš se klidně na 2% no pak něco málo samovybíjení...
No proti té službě se dá argumentovat tím, že večer při uspání se notebook uspal, takže tomu nic nebránilo, a najednou ráno něco ano(jedině běžící potplayer,ale který nic nepřehrával)?
C tím myslíš,, že 5% je málo? Jako že hibernace trvá nějakou dobu ? To je ale zanedbatelné, i kdyby trvala 2 minuty (trvá max 40sec), tak je to 400mWh (12W*120/3600) což je max 1%.
a samovybíjení jsem opravdu nepozoroval za ta léta.
C tím myslíš,, že 5% je málo? Jako že hibernace trvá nějakou dobu ? To je ale zanedbatelné, i kdyby trvala 2 minuty (trvá max 40sec), tak je to 400mWh (12W*120/3600) což je max 1%.
a samovybíjení jsem opravdu nepozoroval za ta léta.
Aha, za ty léta.... Jakou kapacitu má ta baterie ? A jak je stará ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2238
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53