Ahoj nedávno jsem si koupil nový pc (http://www.czc.cz/a4o3j2ntmkh7aatnpfomdgorpf/seznam) a k němu napojil
už přes dva roky koupený monitor (http://www.czc.cz/benq-rl2455hm-led-mon ... 43/produkt), který jsem
používal u notebooku samsung rf511 bez jediného problému. Ted občas nastane jedno sekundový black out v nepravidelných intervalech.
Zkoušel jsem jiný vůbec nepouívaný monitor od benq a také mi to udělalo black out. Vše normálně pokračuje jen obraz není na sekundu vidět.
Budu rád za jakoukoliv radu :)
edit: dělá to na HDMI i DVI
monitor black out na sekundu Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: monitor black out na sekundu
Pokud je stejný problém při připojení i různých monitorů, je nejspíše problém v PC. Pokud je původní disk, zkus jej otestovat programem CrystalDiskInfo a výsledek sem vlož do přílohy. Máš aktuální ovladač GK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Počítač je úplně nový :-/ a ovladače na grafickou kartu mám aktuální.
edit: vyzkoušel jsem co udělá odinstalovat ovladače na monitor, třeba byla chyba v nich
edit2: problém stále přetrvává :-/
edit3:napadlo mě, že chyba by mohla být v dvi kabelu protože používám single link, takže zítra až
přijde nový kabel otestuji :)
edit: vyzkoušel jsem co udělá odinstalovat ovladače na monitor, třeba byla chyba v nich
edit2: problém stále přetrvává :-/
edit3:napadlo mě, že chyba by mohla být v dvi kabelu protože používám single link, takže zítra až
přijde nový kabel otestuji :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Po konverzaci s technikem z CZC, kde jsem pc zakoupil před 14 dny, ho vezu na reklamaci. Nechám vlákno ještě otevřené, abych mohl napsat co bylo špatně. :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nakonec, kdyby někdo měl podobné problémy jako já s novou grafickou kartou, tak ji rovnou bežte vrátit nebo aspoň reklamovat, protože závada je v hardwaru. Já teď čekám na výměnu grafické karty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 39
- 86060
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2025 13:07