Zdravím, potřebuju poradit.
Minulý týden se mi PC začal zasekávat a dlouho startovat. Problém se každým dnem zvětšoval a jakákoliv aplikace startovala čím dál tím déle i několik desítek minut. Myslel jsem že to bude HDD (Western digital 500GB , 3,5 , SATA) a tak jsem si objednal nový (TOSHIBA 500GB, 3,5 , SATA). Dočasně jsem si připojil svůj starý disk (Western digital 80GB, 3,5, SATA) a problém již nebyl. Ale po připojení nového disku se opět problém vrací.
Napadá mě tedy že by zdroj nemusel stíhat ??? Ono totiž mám desku s příkonem pro CPU na 8 pin ale zdroj jen na 4 PIN pro ni. Nebo může být problém jinde ?
Zdroj: ATX-500 Watt PN: 07359 Whiteenergy
MB: Z77A-G45
CPU: i3 3240
GPU: GeForce 750TI 2GB
Paměť: 2x2GB DDR3 Kingstone, dual channel
ještě připojeno DVD-RW
Dodatečně přidáno po 21 minutách 58 vteřinách:
Asi mi nikdo neporadí zda mám kupovat nebo nemam novej zdroj.....
Je to zdrojem ?
Re: Je to zdrojem ?
Ten starý jsem už vyhodil. A ted jak mám ty dva tak mi to hlásí stav dobrý
Obadva jsou v pořádku .
To mi ale moc nepomůže. Potřebuji najít problém proč když mám připojený větší HDD tak je PC zasekané :/. Když je jen ta 80 tak není žádný problém a nerad bych viděl že by mi to opět třeba odrovnalo další HDD
Dodatečně přidáno po 13 minutách 39 vteřinách:
No já si asi radši odnesu mašinu na servis to bude nejjistější a uvidím. Takže LOCK
Dodatečně přidáno po 13 minutách 39 vteřinách:
No já si asi radši odnesu mašinu na servis to bude nejjistější a uvidím. Takže LOCK
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro ujasnění - původní je disk WD 500GB a 80GB - na kterém je systém? Toshiba 500GB tedy nahradil původní WD 500GB. Je to tak?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Domácí WiFi síť se zdrojem internetu z mobilního Hotspotu
od czTANIScz » 23 čer 2024 10:28 » v Administrace sítě - 4
- 4360