Ahoj,
mám W7 a už den řeším, že mi počítač automaticky plní místo na disku i když nic nedělám. Zkoušel jsem uvolnit nějaké místo (25GB) přes CCleaner a různé prográmky ale pc si to pak stejně vzal nazpět a zaplnil mi celý disk (doslova jsem tam měl 0 bajtů volného místa).
Zároveň se mi stává i to, že pc je celý zpomalený. Vypadá to, jakoby na pozadí probíhal nějaký proces, který dáva pc dost zabrat.
Poradil by mi někdo prosím vás?
Děkuji za každou radu.
Plný disk i když nic nedělám
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Plný disk i když nic nedělám
Tohle spíš, než problém s hardware patří do sekce bezpečnost, nech si prohledat log z programu HJT v sekci fóra HJT
Děkuju za vaše názory a rady. 

MM . To sekání bych dala do sekce HJT . ale to že ti to zabírá to můžou být právě ty zálohy . (když dáváte obnovení PC do určitého data) . Takže tam může být nastaveno aby každý den se ti udělala záloha. Stejný problém jsem řešila u babičky. úplně ten stejný.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 13 vteřinách:
Doplním ještě zkus toto . Otevřete okno Systém kliknutím na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, kliknutím pravým tlačítkem myši na položku Počítač a kliknutím na tlačítko Vlastnosti.
V levém podokně klikněte na odkaz Ochrana systému. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
Klik na C a dej konfifurovat . A řekni kolik tam je. Doporučeno je 4%
Dodatečně přidáno po 3 minutách 13 vteřinách:
Doplním ještě zkus toto . Otevřete okno Systém kliknutím na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, kliknutím pravým tlačítkem myši na položku Počítač a kliknutím na tlačítko Vlastnosti.
V levém podokně klikněte na odkaz Ochrana systému. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
Klik na C a dej konfifurovat . A řekni kolik tam je. Doporučeno je 4%
Nevím, jestli to bude ono, ale na herním notebooku se mi věčně plnil SSD disk, takže systém pak neměl místo se kterým by mohl operovat. Problémem byl Avast, který při každém scanu uložil asi 400MB velký soubor, který se už nesmazal. A takhle mi každý týden uložil několik těchto souborů, až se disk zahltil.
Zkus WinDirStat nebo něco takového - zmapuje ti disk a ukáže i takový přehled souborů a který z nich zabírá nejvíc. Mně takhle zabíral asi 40% disku právě avast
Zkus WinDirStat nebo něco takového - zmapuje ti disk a ukáže i takový přehled souborů a který z nich zabírá nejvíc. Mně takhle zabíral asi 40% disku právě avast

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se, viděl jsem jako vhodné pouze toto téma - Hardware, to druhé jsem nejspíš přehlédl.
Bod obnovy systému, nevím jakou záhadou, je nastaven na 0. I když jsem ještě před pár dny obnovoval systém.
Aplikaci WinDirStat jsem spustil, v průběhu dne se mi sekla a musel jsem to zahájit znova. Takže zatím ještě nic netuším. Nicméně uvažuji nad přeinstalováním systému.
Bod obnovy systému, nevím jakou záhadou, je nastaven na 0. I když jsem ještě před pár dny obnovoval systém.
Aplikaci WinDirStat jsem spustil, v průběhu dne se mi sekla a musel jsem to zahájit znova. Takže zatím ještě nic netuším. Nicméně uvažuji nad přeinstalováním systému.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to není místo pro obnovení systému, ani nastavené zálohování, tak máš nejspíš v PC nezvaného hosta..
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1299
-
od mmmartin