Dobrý den!
Chcel by som sa opýtat potreboval by som grafiku na take uzivatelské potreby a aj hranie hier dostal som ponuku na GeForce GTX 560 za 45e ta grafika ma 4až 5 rokov že ci sa mi to oplati ešte kupovať či by mi to ešte vydrzalo nejakych 5rokov že vraj ta grafika bolo pouzivana len na editovanie ful HD videá a fotky.. a nebolo na nej nikdy hrane že vraj prosim o radu
GeForce GTX 560
Re: GeForce GTX 560
Imho 5 let ti to možná vydrží výkonově na plochu, ale ne životně. Za 45e to ovšem není špatné, ale počkej si ještě na nějaký názor.
Dakujem za odpoved uvidim či sa mi ešte niekto ozve a pomoze mi
Za 45e to tedy je docela špatné (ale samozřejmě nevím, jak jste na tom s komponentama na Slovensku
). Během posledního půl roku jsem kupoval dvě za cenu kolem 800-900,- (30-35e) a to prosím na aukru, kde ty ceny lítaj opravdu neskutečně 

i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
on chce za to 40 ale ja počitam aj to postovne
Dodatečně přidáno po 44 vteřinách:
a dakujem a čo si myslite vydrzalo by mi to ?
Dodatečně přidáno po 44 vteřinách:
a dakujem a čo si myslite vydrzalo by mi to ?
Možná se během 5 let nepokazí, ale nevěřím tomu. Výkonově už ani dnes příliš nestačí, v podsatě minimum pro plynulé hraní ve full hd na střední-nízké detaily a takový stav už dlouho nevydrží.
Dakujem no neviem či ju mam zobrať
Zpět na “Problémy s hardwarem”