Zdrávím, jsem už zoufalí a nevím si rady.. Počítačům slušně rozumím, ale s tímhle si opravdu nevím už rady.
U pc se my ze začátku stávalo, že z ničeho nic se obraz ,,zmenšil" do menšího čtverce - okolo černé pozadí, a následně po cca 2 vteřinách zamrzl a jen černá obrazovka. Počítač zničeho nic jakoby přestal pracovat / přemýšlet, žádný zvuky, na nic nereágoval a do nekonečna seklý. Téměř pokaždý se po restartu nechtěl načíst a psalo to něco ve smyslu že nemůže načíst systém, že chybí soubory...
Řekl jsem si fajn, přeinstaluju win na jiný disk.. Bohůžel se opakovalo to samé znovu, nešlo my totiž do hlavy že by grafika měla za následek problém načíst windows.. Zkusil jsem dát novou baterii do biosu, taky nepomohlo. Nakonec jsem vyměnil grafickou kartu za 100% funkční, funguvalo to bez problému 2 dny, dnes, začaly blikat ikony a zavřené okna zůstávají z poloviny vidět a nezmizí.. Dále když zapnu hru, tak se nenačte obraz, jenom černý pozadí..
Taky jsem zjistil že ta původní grafika co jsem tam měl, tak jsem ji zkoušel na druhým pc a tam to začalo dělat to samí - sekl se pc a na nic nereagoval. Proto jsem usoudil že je to grafika. Jen my nejde do hlavy že teď blbne i ta nová grafika - která je na 100% v pořádku..
Děkuji za rady
Dodatečně přidáno po 3 minutách 18 vteřinách:
Napadlo mě jestli to nemůže být základovkou a neníčí nějak ty grafiky...a následně celkový blbnutí
Problém s obrazem a sekání pc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3262
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek