Jack reproduktorů probíjí Vyřešeno
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jack reproduktorů probíjí
Zdravim, včera jsem odpojoval reproduktory a zjistil jsem, že jack celkem nepříjemně probíjí vůči zemi (case, dvi konektor, zemnící kolík u zásuvky). Nevím, zda je to normální, ale reproduktory normálně fungují a pc se taky nic nestalo. Jen podotknu, že to probíjí i když jsou reproduktory vypnuté (v zásuvce, ale vypnuté na zadní straně). Setkal se s tím prosím už někdo z vás?
I use Arch BTW
Re: Jack reproduktorů probíjí
Ty máš pc v jednom zasuvkovém okruhu a repráky v jiném, viď? To bude rozdíl potenciálů, přepoj to do stejného a možná si i pozvi elektrikáře, protože pokud máte výrazně rozdílné nuly v jednom domě tak je to průser.
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Právě že ne, reproduktory i pc jsou zapojeny ve stejné prodlužovačce. Probíjí všechny 3 kontakty jacku -L,R i GND. Mám tedy podezření na vadné repro, ale jistý si nejsem. Reproduktory po připojení třeba i k telefonu normálně fungují.
I use Arch BTW
Co znamená že probíjí? Kopne tě proud pokud držíš jack a dotkneš se země? Nebo tím myslíš jen ten vrčivý/křoupavý zvuk když jack chytneš do ruky a spojíš dvě linky na něm?
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jack reproduktorů probíjí Vyřešeno
Kopne pokud držím jack a dotknu se země. Zjistil jsem ale, že na reproduktory mám ještě chvíli záruku-odesláno na reklamaci. Téma myslím můžu zamknout.
I use Arch BTW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2100
-