Ahojte,neviem kam tento článok zaradiť pretože neviem či ide o SW alebo HW problém
Môj problém je taký že ráno ked som si chcel ísť zahrať hru (warthunder) tak ju zapnem a píše že obsah na ktorý je tento odkaz viazaný je premiestnený alebo vymazaný..také niečo to píše a ja pozerám že jak je to možné ved ja som to neodinštaloval ani som nič nerobil
Pozrem dalej a ešte 2 hry sa mi takto vymazali ktoré boli nainštalované na D: tak som sa tam išiel pozrieť a prázne,je tam iba Steam a predtým tam mali byť ešte WarThunder,World of Warships a W.o.T a neni su tam..
ALE MIESTO NA D: SA NEUVOLNILO A HRY ZMIZLI tak kde sú ?
Prosím vás o pomoc čo mám urobiť ? :/
Samo sa mi zmazali 3 hry
Re: Samo sa mi zmazali 3 hry
Zašifrované? Máš možná vir ransomware nebo odchází hard.
Čo zašifrované ? A ako by som mohol zistiť čím to je ?
Pozrel som na CrystalDiskInfo a neukazuje žiadne chyby
Pozrel som na CrystalDiskInfo a neukazuje žiadne chyby
Tak našiel som na internete nejake utility a skusil som ich,vyzera to že by mohol byt HDD v pohode ?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 23 minutách 8 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 1 hodině 23 minutách 54 vteřinách:
Ešte taká zaujimavá vec,všimol som si že vkuse mi ide CPU na maximalnej frekvencií či hrám hru,som na pracovnej ploche alebo na google chrome stále ide na 2,94GHz..je to normálne ?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 23 minutách 8 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 1 hodině 23 minutách 54 vteřinách:
Ešte taká zaujimavá vec,všimol som si že vkuse mi ide CPU na maximalnej frekvencií či hrám hru,som na pracovnej ploche alebo na google chrome stále ide na 2,94GHz..je to normálne ?
Zpět na “Problémy s hardwarem”