Ahoj lidi, mám tady netbook od kamaráda, jedná se o Asus Eee PC Seashell series, kdy mu počítač běžel pomalu, tak jsem se rozhodl pro čistý reinstall. Když netbook kupoval, měl tam Windows 7, které přeinstaloval ještě v nabídce od Microsoftu na Windows 10, tak jsem si říkal, že to nebude nic složitého, dal jsem tedy čistou reinstalaci windows bez CD, jelikož to systém nabízí. smazal jsem všechny soubory, ale počítač v nějakých 60% vyhodil error, měl jsem šanci to zkusit znova, tedy jsem tak učinil, ale pořád to stejné, říkal jsem si, že to takhle tedy nepůjde, že prostě reinstaluju PC jinak, tak jsem restartoval netbook, a na harddisku už se nenacházel žádný systém, tzn. smazalo se to do takové míry, že už windows nemohl naběhnout, tak jsem vytvořil bootable flashku s windows 10, přeformátoval HDD do GTP (což Windows požaduje, jinak to nešlo nainstalovat) zformátoval disk, odstranil všechny oddíly disku a dal instalovat, ovšem při 0% zhruba po patnácti vteřinách mi vyjede bluescreen s nápisem: IRQL not less or equal
A tady jsem v koncích, co jsem tak googlil, hodně lidí takový problém mají, ale se systémem na disku, což ale nemůže být problém, protože disky jsou zformátované. Jsem opravdu v koncích, nevím, co dál, tak doufám, že mi tady někdo poradí, poučí mě a budu šťastným člověkem! :) Díky
Po instalaci W10 na netbook nejde připojit Wifi síť*
Po instalaci W10 na netbook nejde připojit Wifi síť*
Naposledy upravil(a) d1amond dne 18 srp 2016 21:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis.
Důvod: Upraven nadpis.
Re: Problém s netbookem
Ahoj.
Nejdříve bych asi otestoval disk. Pravděpodobně bude KO.
Taky to může být vadná RAMka. Udělej si bootovací flashku a použij třeba Hirens BOOT CD.
Dej vědět jak dopadl test.
Nejdříve bych asi otestoval disk. Pravděpodobně bude KO.
Taky to může být vadná RAMka. Udělej si bootovací flashku a použij třeba Hirens BOOT CD.
Dej vědět jak dopadl test.
Ahoj, nakonec to bylo daleko jednodušší, cpal jsem na netbook 64-bit verzi, 32bitová se nainstalovala už v pohodě. Ovšem potýkám se teď s dalším problémem.. Snažil jsem se ze stránek asusu stáhnout driver na WLAN, ale i po všech možných i nemožných odzkoušených variant i po nainstalování driverů se nemůžu připojit k internetu, což je docela na houby - nedostanu se k dalším driverům.
https://www.asus.com/Notebooks/Eee_PC_1 ... _Download/
https://www.asus.com/Notebooks/Eee_PC_1 ... _Download/
..a ta wifi karta je ve správci zařízení vidět nebo ne?
nebo má nějaký konflikt?
nebo má nějaký konflikt?
Ahoj, ve správci zařízení karta není - je tam celek - notebook. Co se týče správce driverů je tam driver nainstalovaný, ale pořád je u wifi ikonky křížek a sítě nevyhledává.
Re: Po instalaci W10 na netbook nejde připojit Wifi síť*
..ve správci zařízení je jen notebook ??? Tomu moc nerozumím.
Musí tam být seznam všech ovladačů - zařízení. A jde o to, jestli je tam ta wifi nebo ne.
Pokud není, tak je nejspíš jen vypnutá nějakou klávesovou zkratkou nebo jestli má ten notebook přímo tlačítko pro wifi, tak tím.
(jestli jsem správně googlil, tak je to u tebe Fn+F2)
V případě, že klávesová zkratka nefunguje, tak musíš doinstalovat "Hotkey service".
Musí tam být seznam všech ovladačů - zařízení. A jde o to, jestli je tam ta wifi nebo ne.
Pokud není, tak je nejspíš jen vypnutá nějakou klávesovou zkratkou nebo jestli má ten notebook přímo tlačítko pro wifi, tak tím.
(jestli jsem správně googlil, tak je to u tebe Fn+F2)
V případě, že klávesová zkratka nefunguje, tak musíš doinstalovat "Hotkey service".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3229
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26