Zprovoznění tiskárny Lexmark x1250 na win 10
Zprovoznění tiskárny Lexmark x1250 na win 10
Zdravím místní IT nadšence.Mohl by mi někdo prosím poradit jak zprovoznit tiskárnu Lexmark X1250 na win 10.Když chci něco vytisknout, tak vyberu tuhle tiskárnu ze seznamu a dám tisk ale napíše se, že je problém s komunikací.Na jejich stránkách jsem nikde nenašel ovladače na win 10,takže nevím co mám dělat.Budu rád za každou radu. Díky.
AMD Ryzen 5 3600, ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO, Sapphire Radeon NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6, HyperX Predator 16GB DDR4 3333mhz, Be quiet! Dark Rock Slim, Transcend MTE220S, M.2 - 512GB, SilentiumPC Armis AR7 TG RGB, HDD WD Blue 1TB
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zprovoznění tiskárny Lexmark x1250 na win 10
http://support.lexmark.com/index?locale=CS&page=product&userlocale=CS_CZ&productCode=LEXMARK_X1250&focusedTab=DOWNLOADS#1
Tak stáhni pro win 7 a instal jako správce v režimu kompatibility s daným OS.
Tak stáhni pro win 7 a instal jako správce v režimu kompatibility s daným OS.
Když dám instalaci jako správce tak je v režimu kompatibility všechno kromě win 10.A při tisku se mi zase napíše že je problém v komunikaci mezi pc a tiskárnou.
AMD Ryzen 5 3600, ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO, Sapphire Radeon NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6, HyperX Predator 16GB DDR4 3333mhz, Be quiet! Dark Rock Slim, Transcend MTE220S, M.2 - 512GB, SilentiumPC Armis AR7 TG RGB, HDD WD Blue 1TB
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když dám instalaci jako správce tak je v režimu kompatibility všechno kromě win 10-tak to asi nefunguje.Instaluješ na win 10 a kompabilita s windows 7.
Dej si ještě jednou repete a pořádně odinstaluj staré verze ovladače.Pokud ani to nepůjde tak odinstal stávajícího ovladače-dočistit zbytky(pokud jsou)-ovládací panely-zařízení a tiskárny-přidat tiskárnu.Pokud ani to ne tak připojit tiskárnu jestli bude vidět ve správci zařízení a pokusit se načíst ovladač pomocí aktualizace přes web a win update.
Dej si ještě jednou repete a pořádně odinstaluj staré verze ovladače.Pokud ani to nepůjde tak odinstal stávajícího ovladače-dočistit zbytky(pokud jsou)-ovládací panely-zařízení a tiskárny-přidat tiskárnu.Pokud ani to ne tak připojit tiskárnu jestli bude vidět ve správci zařízení a pokusit se načíst ovladač pomocí aktualizace přes web a win update.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5913
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”