Zdravím,
včera jsem si krásně hrál na notebooku s win 8.1 vše pohodička, pak jsem to byl nucen přeinstalovat na win 7, vypnul jsem pc a najednou bum, rano zapnu, přes noc se s ním nedělalo a najednou mi hoří notebook, větrák je čistý, ale i tak mi hoří celá základní deska, větrák běží, procesor má kolem 80 stupňů, předtím to mělo max 60, nevíte, co mám dělat? :(Jít do servisu? Stojí to za ty prachy?
Přehřívání notebooku
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání notebooku
To je informace jedna paní povídala. Navštiv věštírnu! Tady věštci zatím chybí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nechápu příspěvek, to je nějaký problém mi odborně pomoci? Napsal jsem vše, co jsem mohl zjistit, teplotu, prach z ventilátoru je pryč, když víc nevím, víc neřeknu
dej sem alepon screen ze správce procesů.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Netroufnu si to znova zapnout, jen ho zapnu a po pár sekundách se ty teploty doslova zblázní
Teploty v čem? V BIOSu / UEFI? 80°C je možná hraniční, ale chvilku to vydrží a kdoví co ukazuje takové teploty, je software a software ...
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře, co mám tedy otevřít a ofotit konkrétně? Jen správce souborů? Z toho se přeci nedá vyčíst proč se přehřívá i po zapnutí hned
Z toho co jsi popsal se to neda zjistit uz vubec. Kdyz napises jen ze se notebook prehriva tak tech pricin muze byt hodne.
Jake je zatizeni procesoru ve spravci uloh?
Z ciste technickeho hlediska je ale nejpravdepodobnejsi ta pricina, ze nefunguje chlazeni - netoci se ventilator, chladic neprileha na procesor, ucpane chlazeni.
Jake je zatizeni procesoru ve spravci uloh?
Z ciste technickeho hlediska je ale nejpravdepodobnejsi ta pricina, ze nefunguje chlazeni - netoci se ventilator, chladic neprileha na procesor, ucpane chlazeni.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ventilátor se točí, procesor jede normálně na pár procent, v systému to není, ventilátor jsem s průduchem vyfoukal, jestli chladič neprileha to už nevím no, napsal jsem uz známému snad se mi na to podívá, díky za rady
Jedina moznost je to rozebrat a zjistit pricinu.
Urcite to neni problem software, procesor/chipset/grafika se zahriva a tepplo neni odvadeno dostatecne rychle.
Urcite to neni problem software, procesor/chipset/grafika se zahriva a tepplo neni odvadeno dostatecne rychle.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1778
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07