Zdravím lidi, mám v PC SSD a HDD a některý z nich mi pořád hrozně píská, šlo by zjistit který to je ? Díky a příkládám screen SSD, u HDD bylo vše zelené.
SSD: Kingston SSDNow UV400 120GB
HDD: Seagate Desktop HDD 1TB
HDD píská
Re: HDD píská
Jestli píská ložisko, tak to určitě nebude SSD!
Jediný jistý způsob je strčit k nim co nejblíž ucho, a poslechnout si který to dělá. Jinak to je jako bys chtěl, abysme z fotky tvých zubů poznali ve kterém koleni ti loupe...
Jediný jistý způsob je strčit k nim co nejblíž ucho, a poslechnout si který to dělá. Jinak to je jako bys chtěl, abysme z fotky tvých zubů poznali ve kterém koleni ti loupe...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pískat může SSDčko třeba při zápisu nebo čtení. Moje to poslední dobou začalo dělat taky. Je to sice otravné, ale dělá mi to jen u velkého zápisu (naštěstí), ale už jsem měl v ruce i kousek, který pískal furt
Takový ten vysokofrekvenční otravný zvuk.
Každopádně nemusí to být ani SSD ani HDD. Může to být nějaká cívka na základovce, ve zdroji, v grafice

Každopádně nemusí to být ani SSD ani HDD. Může to být nějaká cívka na základovce, ve zdroji, v grafice
Zjistil jsem že to píská jen někdy, celý den to nepískalo a teď večer po hraní Battlefieldu to zase píská.
MSI Z170A Tomahawk
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro
120GB SSD + 1TB HDD
Intel i5-6600K
MSI GTX 1060
16GB DDR4 HyperX
Corsair VS650
Windows 10 Pro