Zdravím, včera jsem hrál na PC, bohužel se mi celý seknul že jsem musel hard reset přes tlačítko(podržení), teď když zapnu PC, tak větráčky naběhnout, vše se roztočí, ale po 5s se celý PC vypne a pořád se zapíná a vypíná..
MotherBoard: https://www.msi.com/Motherboard/Z68AG45 ... o-overview
Každopádně bych Vám měl říct, že mám z 95% zaplněný disk kde mám nainstalovaný OS, ale to by nemělo mít vlív na to, jestli se dostanu do BIOSU nebo ne..
Díky moc za rady!! :)
PC najednou nejde zapnout
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC najednou nejde zapnout
Je možný, že odešla Grafika.
Mě se stalo přesně to stejné. PC se sekl a nešel zapnout prostě nic. Pomohlo vyndat grafiku a připojit to na interní grafiku.
Mě se stalo přesně to stejné. PC se sekl a nešel zapnout prostě nic. Pomohlo vyndat grafiku a připojit to na interní grafiku.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Grafiku jsem vyndal, ale bohužel PC se ani tak nezapne.. Jak to myslíš přepojit na interní grafiku? :)
Dodatečně přidáno po 1 hodině 13 minutách 18 vteřinách:
UP
Dodatečně přidáno po 1 hodině 13 minutách 37 vteřinách:
UP
Dodatečně přidáno po 1 hodině 13 minutách 18 vteřinách:
UP
Dodatečně přidáno po 1 hodině 13 minutách 37 vteřinách:
UP
Dobrý den, mám podobný problém již asi 14 dní. Po zmačknutí startovacího tlačítka se pc buď vůbec nezapne, nebo se po pár vteřinách vypne. Pomohlo vždycky jen vytažení pc na chvilku ze zdroje elektřiny a pak jsem mohl udělat nový pokus o spuštění. Pc se většinou tak na 5. až 6. pokus podařilo spustit a vše fungovalo třeba několik hodin, dokud jsem počítač nevypnul. Při dalším spuštění ovšem stejný problém. Myslíte si, že pomůže výměna zdroje ? Děkuji moc za odpovědí
Mám pocit že deska. :( Jakmile nefunguje zapínání vypínání jak má a kravní to anení to konektorem tak deska zemřela.
Zdroj - EVOLVEO 550W, Skříň - Zalman Z3 Plus, ASUS H81M-K, Intel Core i5-4590, 12GB RAM DDR3, Geforce 1050 TI 4GB, 120ssd, 2tb hdd
můj PC má normoš grafiku + má ještě nějakou Intel grafiku, která se používá dočasně když odejde hlavní grafika.
Nevím jak to má ten tvůj PC bohužel.
Nevím jak to má ten tvůj PC bohužel.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nech v PC jen ZD s procesorem, GK a jednu RAM (případně ji postupně vyměň za jinou) a zdroj. Ostatní odpoj a to datové i napájecí kabely. Pokud PC naběhne s chybou, že nenalezne disk, jsou připojené komponenty OK a chyba je v některé odpojené (mechanika CD/DVD, HDD a p). V opačném případě zkus vyměnit zdroj za dobrý, stejně tak i GK. ZD s procesorem nejde doma otestovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1708
-
od frisby
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 10:46
-
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4110
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”