Zdravím dnes mi došla wifi karta do pc .. ktorú som samozrejme hned zapojil do pci slotu zapol som pc že nainštalujem aj driver no po nejakej minútke mi pc zamrzol.
Model wifi karty: tp-link tl-wn751nd MB: gigabyte b250 d3h windows 10 pro
jediné čo ma napadá je niečo spraviť v biose dúfam, že niekto pomôže :)
Zdravím, poradíte mi prosím k téhle sestavě nějakou výkonnější cenově dostupnou grafickou kartu ? Převážně k hraní her. Děkuji za odpověď. IMG_0703.jpeg
Poslední příspěvek
Přemýšlel sem nad GF RTX 30.. nebo 40, takže i tak to pro mě znamená ještě jednu Fury16gb a pravděpodobně nový zdroj, pač mám 550w....
nedávno jste mi tu radili s upgradem PC z intela 8400 na ryzen 5700x :-) Tak přemýšlím, že bych se zase posunul dál a vyměnil i grafickou kartu, myslím, že tu hodně lidí má zajímavé nápady, tak se chci zase poradit.
Moje sestava:
AMD Ryzen...
Poslední příspěvek
Na QHD určitě 16GB, 12 už leckdy nestačí (např. na ultra detaily + RT) a časem to bude horší.
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Vesměs hraji Fortnite, COD, Batllefield, Warzone a takovy styl her
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.