Při spouštění Firefoxu, zkoušel jsem i další prohlížeče výletí využití cpu klidně až na 70% a za moment zase spadne. Všímám si toho i jen při otevírání nových záložek a stránek. Při delší práci ve Firefoxu při nahrávání fotek atd... musím prohlížeč restartovat protože je zasekany a hodně pomalý. Zvláštní je že to ze začátku nedělalo a všechno jelo krásně, něco se muselo stát. Další věc, že při hraní nepozoruju žádný úbytek výkonu ani nic podobnyho, vše se chová normálně, teploty jsou v normě a to i po dlouhym hraní takže hádám cpu je OK ale nechápu ten prohlížeč. Netuší někdo v čem by mohl být problém? Mám i5 6600k na 4.5ghz.
Ještě zbytek sestavy
MB: ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170
GK: ASUS Strix GTX970 - 4GB
RAM: Corsair Vengeance LPX - 2x16GB, 32GB DDR4 2666MHz CL16
PSU: Enermax Revolution87+ 550W
HDD: WD Black 1TB, SDD Kingston HyperX Savage 240GB
Procesor se "zadýchává"
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Procesor se "zadýchává"
Vytížení je normální.

Zkus použít CCleaner, možná už to máš zaprasené Cookie a podobnými věcmi.

Zkus použít CCleaner, možná už to máš zaprasené Cookie a podobnými věcmi.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Problém může být samotný Firefox. Posledních pár verzí jsou neskutečné peklo a po několika letech jsem i já přešel na chrome/operu ....
Zkus občas Firefox pročistit doplňkem: Vacuum Places Improved. Po aplikaci - klikem na ikonu doplňku - počítej s tím, že se smazalo i uložení otevřených záložek v případě zamrznutí / pádu Firefoxu.
Vacuum Places Improved >>> https://addons.mozilla.org/cs/firefox/a ... src=search
Vacuum Places Improved >>> https://addons.mozilla.org/cs/firefox/a ... src=search

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 3929
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
13 led 2025 11:22