Zdravím při zapnutí pc se nic neděje. Když jsem spojil zelený a černý kabel 24pinoveho konektoru rozjel se zdroj a pootocil se větráček na grafice. Při přiložení šroubováku k power pinum se nic nestane. Už nevím co s tím nějaká rada? Psal jsem tu už jednou ale téma bylo locknuto bez nějaké odpovědi, která by vysvětlila můj problém
Základovka MSI 870A Fuzion
Zdroj Seasonic SS 600ET
Dodatečně přidáno po 16 minutách 10 vteřinách:
Ještě při zapnutí se mi rozsvítí modra dioda na základovce
PC nestartuje
Re: PC nestartuje
Může bejt vadná nějaká komponenta včetně CPU. Já dělám zrovna voltmod a vytrhal jsem si vodivou cestu na desce u napájení CPU a taky to bylo úplně mrtvý, že jsem nevěděl co se spálilo, nespálilo nebo jinak podělalo.
Zkus vyměnit GK za jinou nebo odpojit vše co jde (disky, DVD, RAM). Zkusit zdroj na jiném PC nebo nějak logicky použít vylučovací metodu. Deska by měla pípat, když není třeba osazená grafika nebo ram možná i CPU, ale to nevim jistě.
Zkus vyměnit GK za jinou nebo odpojit vše co jde (disky, DVD, RAM). Zkusit zdroj na jiném PC nebo nějak logicky použít vylučovací metodu. Deska by měla pípat, když není třeba osazená grafika nebo ram možná i CPU, ale to nevim jistě.
Zkoušek jsem bez grafiky i bez cpu a žádná změna.
A nepípá deska nikdy ani bez ram? Má vůbec tvoje deska buzzer?
Až budu doma vyzkouším a napíšu díky prozatím
Prestalo to fungovat nebo je to "nove" poskladane a nejede to? Nebo s tim nekdo neco delal a od te doby to nejede?
Pridavne napajeni CPU zapojeno? Jake CPU tam je? Co PC speaker? Neni CMOS jumper zapojeny na smazani? Smazat CMOS jsi zkousel?
Pridavne napajeni CPU zapojeno? Jake CPU tam je? Co PC speaker? Neni CMOS jumper zapojeny na smazani? Smazat CMOS jsi zkousel?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Větráček se nemá pootočit, ale točit, pokud se jen pootočil je vadný zdroj.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Erikprvní: Blbost. Klidně může být vada na ZD, stejně jako na zdroji. Zdroj ale zapnout jde. Chce to ještě změřit napětí multimetrem.
Zpět na “Problémy s hardwarem”