Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal" Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MrJiří
Level 2
Level 2
Příspěvky: 212
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod MrJiří » 05 dub 2017 13:47

Zdravim,
pred hodinkou mi dorazil druhy monitor https://www.czc.cz/zowie-by-benq-xl2411-fhd-led-monitor-24/194927/produkt, po zapojeni hdmi a napajeciho kabelu jsem zapnul pc, ale na obou monitorech mi vyskocila hlaska "nebyl zjisten zadny signal". Pokud odpojim ten novy, tak hlasku vyhazuje i muj stary monitor.

Kabely v PC jsem vypojil a zapojil, gpu vyndal a zandal, ramky taktez. Pc se rozjede, vetraky se toci. Pokud odpojim kabel, monitor mi zobrazi hlasku "no cable connected", po zapojeni opet nebyl zjisten zadny signal. V poslednich dvou tydnech se mi to stalo dvakrat, vzdy pomohlo "docvaknuti kabelu", dneska ovsem nic...

Mel by nekdo nejaky napad? Diky za pomoc


CPU:Intel i7-5280k
GPU: GTX 980 Asus
MB: ASUS X99-A - Intel X99
RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600
SSD: 2.5'' SSD 128 GB(SATA3) 7 mm
LED: 24" BenQ XL2411Z
OS: Win 10 Home N
NTB: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition
TBL: Sony Xperia Z3 Compact
MOB: Sony Xperia Z3 Compact

Reklama
Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2025
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod Turion » 05 dub 2017 14:37

V první řadě vyzkoušej jiný kabel.

DJ_Mike
Level 2
Level 2
Příspěvky: 180
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod DJ_Mike » 05 dub 2017 14:54

Nebo se koukni tomu kabelu na zoubek.. Je možné že máš doma (nechci tě urazit) nějakou myš a tím nemyslím že by oživla ta tvoje od kompu :D ale ta co ráda kouše kabely.. nebo nemáš křečka? ty to dělají taky mají prostě kabely v oblibě :D
CPU: AMD FX-6300 (OC 3700MHz)

GPU: Sapphire Nitro Radeon R7 360

HDD: Seagate Barracuda 1TB

SSD: AMD Radeon R3 120GB

RAM: Vengeance Dual Channel DDR3 1600MHz (2x4GB kit)

MrJiří
Level 2
Level 2
Příspěvky: 212
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod MrJiří » 05 dub 2017 16:54

Zkusil jsem, stejný problém.

A ne, křečka doma nemám :-)
CPU:Intel i7-5280k
GPU: GTX 980 Asus
MB: ASUS X99-A - Intel X99
RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600
SSD: 2.5'' SSD 128 GB(SATA3) 7 mm
LED: 24" BenQ XL2411Z
OS: Win 10 Home N
NTB: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition
TBL: Sony Xperia Z3 Compact
MOB: Sony Xperia Z3 Compact

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2025
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod Turion » 05 dub 2017 17:00

To sem blázen, dva blbé kabely najednou:). Máš jinou grafiku na vylučovací metodu?

MrJiří
Level 2
Level 2
Příspěvky: 212
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod MrJiří » 05 dub 2017 17:07

To právě že nemám.
CPU:Intel i7-5280k
GPU: GTX 980 Asus
MB: ASUS X99-A - Intel X99
RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600
SSD: 2.5'' SSD 128 GB(SATA3) 7 mm
LED: 24" BenQ XL2411Z
OS: Win 10 Home N
NTB: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition
TBL: Sony Xperia Z3 Compact
MOB: Sony Xperia Z3 Compact

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2025
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod Turion » 05 dub 2017 17:09

Ten druhej kabel byl zase hdmi?

MrJiří
Level 2
Level 2
Příspěvky: 212
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod MrJiří » 05 dub 2017 17:13

Straej monitor mám před DVI, druhý přes HDMI. Prohodil jsem se je a vyzkoušel i jinačí kabely HDMI i DVI, beze změny.
CPU:Intel i7-5280k
GPU: GTX 980 Asus
MB: ASUS X99-A - Intel X99
RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600
SSD: 2.5'' SSD 128 GB(SATA3) 7 mm
LED: 24" BenQ XL2411Z
OS: Win 10 Home N
NTB: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition
TBL: Sony Xperia Z3 Compact
MOB: Sony Xperia Z3 Compact

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2025
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod Turion » 05 dub 2017 17:17

Nj .. Já používám jen vylučovací metodu, takže sehnat grafiku na zkoušku.
Možná to chce víckrát zaštrachat grafikou ve slotu a řádně přišroubovat nebo i nepřišroubovat, jestli nesedí ideálně.

MrJiří
Level 2
Level 2
Příspěvky: 212
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"

Příspěvekod MrJiří » 05 dub 2017 17:32

Povedlo se. znovu jsem vyndal grafiku, znovu zapojil a všechno zase na chvilu funguje :-) Mám tedy podezření na graf. kartu, pomalu jí budou u 2 roky.
CPU:Intel i7-5280k
GPU: GTX 980 Asus
MB: ASUS X99-A - Intel X99
RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz CL15 HyperX Fury
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600
SSD: 2.5'' SSD 128 GB(SATA3) 7 mm
LED: 24" BenQ XL2411Z
OS: Win 10 Home N
NTB: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition
TBL: Sony Xperia Z3 Compact
MOB: Sony Xperia Z3 Compact

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2025
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"  Vyřešeno

Příspěvekod Turion » 05 dub 2017 17:47

Tak nejspíš nesedí ideálně v pozici, jinak bude ok.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zadny signal z GTX 1070
    od Redoutable » 03 pro 2017 00:50 » v Problémy s hardwarem
    0
    170
    od Redoutable
    03 pro 2017 00:50
  • Žádny signal,červená LED EZ debug CPU
    od Ddwarf » 02 pro 2017 10:35 » v Problémy s hardwarem
    17
    1031
    od Ddwarf
    04 pro 2017 21:06
  • No signal monitor
    od Selixer » 11 říj 2018 16:40 » v Vše ostatní (hw)
    19
    501
    od Selixer
    12 říj 2018 19:13
  • Monitor hlasí NO SIGNAl
    od Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 16:52 » v Problémy s hardwarem
    29
    741
    od xbs
    07 úno 2018 18:34
  • Monitor píše 'není signál'
    od aldik » 07 lis 2017 09:00 » v Problémy s hardwarem
    7
    646
    od jarda027
    11 lis 2017 09:46

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti