Omezená kapacita flešky

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Omezená kapacita flešky

Příspěvekod OndraP. » 02 čer 2017 16:56

Čau, mám 64gb flešku, ale kvůli práci jsem si ji nechal od kolegy "zmenšit" (na 30gb), protože na přístrojích, kde jsem ji využíval, nebyla tak velká kapacita podporovaná.. bohužel s kolegou už v kontaktu nejsem a potřeboval bych ji zase "otevřít", nevíte náhodou jak na to? Formátování samozřejmě nepomohlo, ve správě disků ji vidím jako rozdělenou (30gb, 29,30gb, 776mb), ale bohužel když klinu pravým na jednotlivé "oddíly", tak všechny možnosti jsou zašedlý.. Vůbec nemám tušení, jak to mohl rozdělit, nebo co s tím udělal.. nepomohl by prosím někdo? Díky



Reklama
Farsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Omezená kapacita flešky

Příspěvekod Farsky » 02 čer 2017 16:59

Dej sem do přílohy screen ze Správy disků.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Omezená kapacita flešky

Příspěvekod OndraP. » 02 čer 2017 17:04

fleska.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 15223
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Omezená kapacita flešky

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 17:07

Zkus použít Easeus Partition Master. Odstraň v tomto programu na flashce všechny oddíly a vytvoř jeden nový s celou kapacitou.
POZOR! Touto operací přijdeš o všechna data na flashce, tedy nejdřív si je zazálohuj.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Omezená kapacita flešky

Příspěvekod OndraP. » 02 čer 2017 17:12

jasně, s tím počitám, jdu to zkusit, díky :)


Dodatečně přidáno po 8 minutách 48 vteřinách:
super, pomohlo, díky :smile:

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 15223
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Omezená kapacita flešky

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 18:13

Není zač. Označ téma jako vyřešené (zelené zatržítko).
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení kabelu LAN-omezená síť
    od olinka123 » 16 led 2018 12:57 » v Sítě - hardware
    5
    413
    od Martab
    16 led 2018 16:50
  • Kapacita disku
    od 100petr » 30 zář 2018 13:09 » v Problémy s hardwarem
    2
    198
    od 100petr
    30 zář 2018 13:17
  • RAM. Různé frekvence a kapacita
    od Ornádo » 05 pro 2018 10:18 » v Problémy s hardwarem
    6
    302
    od Zivan
    05 pro 2018 17:25

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], drobino a 12 hostů