Zdravím, nový NTB Lenovo (Win10) má nastavený uspávací režim po třech hodinách nečinnosti. To sice dodrží, ale pak se totálně vypne. Co s tím ? Díky všem za help.
Nastav stav nečinnosi třaba jen na 30minut, zda se bude po této době jen vypínat. Pokud tedy probouzíš PC tlačítkem spuštění PC a vložíš příslušné heslo a ono to nereaguje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Dobrý večer,
Potřeboval bych poradit, při spuštění hry se pc kompletně vypne. Po opětovném zapnutí, zase běží úplně normálně třeba týden. Odešli mi už 2 grafické karty, bohužel jsem tomu nevěnoval žádnou pozornost, jelikož byly z druhé třetí ruky....
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.