mám v autě crash kameru s MicroSD 16GB od Adata. Kartu jsem koupil, naformátoval jí tou kamerou (FAT32) a nahrávám... Po několika jízdách jsem jí z kamery vyndal, dal do čtečky u PC, zkouknul videa jak kamera nahrává a vrátil do auta. Kamera si vesele nahrává dál a ťed po X měsících jsem nahrál něco, co potřebuji uchovat, kartu vyndám, dám do čtečky u PC (W10) a nic. Neni vidět ani jako jednotka v průzkumníku a neni ani ve správci disků (jako by nebyla připojená/vložena do čtečky). Zkusil jsem ji v notebooku s jinou,integrovanou čtečkou i jiným OS (W7) a taky nic. Dám jí zpět do kamery v aute, ta jí přečte a vesele přehraju co na ní je, dokonce jsem zkusil i nějaké nepotřebné video smazat a vše se tváří ok. v PC nic. Vzal jsem jinou kartu (stejná značka i kapacita), zase formát kamerou, něco nahraju, vemu domu a v PC jede
microSD karta není vidět v PC
microSD karta není vidět v PC
Zdravím,
mám v autě crash kameru s MicroSD 16GB od Adata. Kartu jsem koupil, naformátoval jí tou kamerou (FAT32) a nahrávám... Po několika jízdách jsem jí z kamery vyndal, dal do čtečky u PC, zkouknul videa jak kamera nahrává a vrátil do auta. Kamera si vesele nahrává dál a ťed po X měsících jsem nahrál něco, co potřebuji uchovat, kartu vyndám, dám do čtečky u PC (W10) a nic. Neni vidět ani jako jednotka v průzkumníku a neni ani ve správci disků (jako by nebyla připojená/vložena do čtečky). Zkusil jsem ji v notebooku s jinou,integrovanou čtečkou i jiným OS (W7) a taky nic. Dám jí zpět do kamery v aute, ta jí přečte a vesele přehraju co na ní je, dokonce jsem zkusil i nějaké nepotřebné video smazat a vše se tváří ok. v PC nic. Vzal jsem jinou kartu (stejná značka i kapacita), zase formát kamerou, něco nahraju, vemu domu a v PC jede
Vzal jsem tedy kameru připojil s původní kartou k PC přes USB, a stejný scénář, prostě jako by tam nebyla. S druhou testovací kartou je to ok. Nenapadá někoho, co se s tou kartou stalo a jak jí v PC zprovoznit?
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: microSD karta není vidět v PC
Ta kamera z auta nemá možnost připojit k pc pomocí wifi nebo celá kamera?Maximálně nějaký soft na záchranu jestli něco uvidí.Za zkoušku nic nedáš.
http://www.lc-tech.com/pc/sandisk-rescuepro-and-rescuepro-deluxe/?lang=cs
http://www.grafika.cz/rubriky/digitalni-fotografie/sandisk-rescuepro-4-0-deluxe-zachrana-dat-z-pametovych-karet-135779cz
nebo potom recuva a jim podobné.
http://www.lc-tech.com/pc/sandisk-rescuepro-and-rescuepro-deluxe/?lang=cs
http://www.grafika.cz/rubriky/digitalni-fotografie/sandisk-rescuepro-4-0-deluxe-zachrana-dat-z-pametovych-karet-135779cz
nebo potom recuva a jim podobné.
Re: microSD karta není vidět v PC
Na flash disk nějaký Linux (např. Linux Mint), nabootovat a zkusit tam.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4096
-
od Speed_dead