Nelze propojit TV a PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Lukyn_S
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Lukyn_S » 22 lis 2017 19:25

Zdravím,

Mam menší probloblém s propojením PC a TV. Používám dva monitory (Display port->HDMI) a chtěl jsem připojit ještě TV k PC jako "třetí monitor". Propojeno, pomocí HDMI kabelu (kabel v pořádku), Výstup na TV označen jako HDMI/PC a připojen ke grafické kartě (GTX 1070), Windows TV detekuje a zobrazí jako 3 monitor, který "pracuje správně". Ale na TV se zobrazí Hláška: "Rozlišení není podporováno. Změnte rozlišení na externím zařízení." Televize je FullHD (43" Samsung UE43M5572) a ve Win vidím na třetím monitoru nastaveno na FullHD (doporučeno) ale obraz nikde. Zkoušel jsem menit kabely, vstupy, rozlišení a nic. Nesetkal se s tím někdo?



Reklama
Sigyam
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 327
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Sigyam » 22 lis 2017 19:27

Maximální rozlišení, které karta podporuje je 7680X4320. To jsou až čtyři FULL HD monitory. Předpokládám, že nemáš vyšší rozlišení na monitorech, než FULL HD?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3,4 GHz--> AMD Ryzen 5 1600
GPU: MSI R7 265 2GD5 OC
PSU: GIGABYTE Superb 550P --> Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
RAM: 12GB RAM DDR3 (2x2GB Kingstone HyperX, 2x4GB Patriot) --> ADATA XPG GAMMIX D10 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
SSD: ADATA SU800 256GB
HDD: WD Blue EX - 1TB
MB: GIGABYTE 880GA-UD3H --> MSI B350 GAMING PLUS - AMD B350

Lukyn_S
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Lukyn_S » 22 lis 2017 19:29

jeden FullHD 1920x1080 a druhý 2560x1080 Takže bych měl bát stále v limitu.

Sigyam
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 327
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Sigyam » 22 lis 2017 19:33

Jo, tak tím to nebude. Bohužel jsem s tímto nesetkal... :huh:
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3,4 GHz--> AMD Ryzen 5 1600
GPU: MSI R7 265 2GD5 OC
PSU: GIGABYTE Superb 550P --> Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
RAM: 12GB RAM DDR3 (2x2GB Kingstone HyperX, 2x4GB Patriot) --> ADATA XPG GAMMIX D10 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
SSD: ADATA SU800 256GB
HDD: WD Blue EX - 1TB
MB: GIGABYTE 880GA-UD3H --> MSI B350 GAMING PLUS - AMD B350

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2970
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Speed_dead » 22 lis 2017 20:56

Funguje ta TV s grafickou kartou samostatně? Narazil jsem na grafiku (je to už pár let, takže netuším, co byla zač), co měla tři výstupy, ale uměla použít současně jen dva monitory, ač všechny tři monitory byly detekovány současně.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Lukyn_S
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Lukyn_S » 22 lis 2017 21:27

Nefunguje. Jinak na grafice jsem mel připojený 3 monitory bez problémů. Ale pouze ta televize ma nějaký problem.

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2970
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Speed_dead » 22 lis 2017 21:29

Napadá mě ještě vyzkoušet různé obnovovací frekvence.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Lukyn_S
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod Lukyn_S » 24 lis 2017 17:45

Stále stejný problém, výchozí frekvence nastavena na 50Hz, což je u mé televize a nic.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33065
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nelze propojit TV a PC

Příspěvekod petr22 » 24 lis 2017 17:52

Nastav 60 Hz.

50 Hz nikdo nepouziva, 60 Hz musi fungovat na jakekoliv televizi.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze propojít mobil (xiaomi mi a1) s počitačem
    od CrofoCZ123 » 17 pro 2017 17:12 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    7
    1221
    od CrofoCZ123
    19 pro 2017 21:49
  • Jak propojit HDD z PC s notebookem?
    od WolfGunsCZ » 29 dub 2018 16:48 » v Vše ostatní (hw)
    15
    801
    od WolfGunsCZ
    29 dub 2018 22:01
  • Jak propojit stream na OBS a PS4?
    od karka20 » 10 led 2018 11:01 » v Hry
    2
    287
    od petr22
    10 led 2018 11:26
  • nelze nainstalovat O.S.
    od Kotilion » 04 úno 2018 10:24 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    236
    od RIKI22
    04 úno 2018 10:57
  • hra nelze spustit
    od cilindr3 » 06 pro 2017 14:23 » v Hry
    17
    1076
    od cilindr3
    19 pro 2017 13:30

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti