čau, koupil sem si hru Espace from tarkov a vše jede v pohodě.. na malý mapě jede plynule na vysokou grafiku a na rozlišení 1920x1080. ale jak dám velkou mapu tak se to začne sekat až je to nehratelný.. Když mam zaplou hru a jsem v hlavním menu tak mi to žere 6 a půl giga RAM. a kámošovi jen půl giga.. jak je to možný? kámoš má mnohem horší pc a já herní..
Mám 8 GB RAM.
Prosím o pomoc.. :)
Vysoké až nesmyslné využití paměti
Re: Vysoké až nesmyslné využití paměti
Pul GB RAM nestaci ani na vykresleni obrazovky, tak malo ta hrat pouzivat nemuze.
6 GB je naprosto normalni pouziti RAM u dnesnich her, treba GTA V dokaze vyuzit i 2x tolik.
Navvic nezapomen ze to neni finalni verze, mohou tam byt bugy zpusobujici memory leak.
Mas pouze 8 GB RAM, dokup pamet na 16 GB a nebude problem. Na nove hry je 8 GB RAM malo.
6 GB je naprosto normalni pouziti RAM u dnesnich her, treba GTA V dokaze vyuzit i 2x tolik.
Navvic nezapomen ze to neni finalni verze, mohou tam byt bugy zpusobujici memory leak.
Mas pouze 8 GB RAM, dokup pamet na 16 GB a nebude problem. Na nove hry je 8 GB RAM malo.
Re: Vysoké až nesmyslné využití paměti
petr22 píše:Pul GB RAM nestaci ani na vykresleni obrazovky, tak malo ta hrat pouzivat nemuze.
no jasný ale jak je možná že já mam v hlavním menu 6 a pů GB a to ani ještě nehraju a kámoš má v menu jen půl GB.. to je trochu nesmysl ne? každopádně děkuj za odpověď

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 3876
-
od Galli
Zobrazit poslední příspěvek
06 zář 2024 13:17
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4914
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 08:36
-
-
- 0
- 3015
-
od p3v4x