chtěl bych poradit s takovým problémem...
Dnes sem chtel zapnout PC ale rozjel se až na po třetí a vetracek se začal točit jakoby chtěl ten počítač vzlitnout,čím dál rychleji a obraz se nezapnul....kdykoliv predtim se ten problém obcas ukazoval taky akorát tedy na ten třetí pokus se normálně PC rozjel ,a ještě třeba se mi ho nepodařilo probudit z režimu spánku ,musel jsem ho jakoby znovu nastartovat...
Ta jedna z tři vrtul se takhle nikdy netočila,zdrojová ani ke grafice to není ,teď nevím k čemu ta 3 patří ..a ještě jsem měl potíže s vrtulkou na grafice musel jsem ji ručně roztočit ale pochybuju že je to tím ...
Nejde zapnout pc , nenabehne Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zapnout pc , nenabehne
Pravidla jsi nejspíš nečetl co? Na PC ti nevidíme, tak nám aspoň prozraď z čeho se skládá a to včetně zdroje (značka a W) a používaný OS. Ten třetí ventilátor je kde?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Sorry jsem na mobilu dělá se to nahovno ...
Jinak přesně typy komponentů neznám ..akorát Základní deska Dell,procesor Intel,grafika nVidia,a zdroj ATX - 400W a OS -> Win 10
Dodatečně přidáno po 4 minutách 52 vteřinách:
Jo a tenn ventilator je jakoby v přední části bedny, fouká jakoby ven z přední části ,a hned za ním je takový ten kov na odvádění tepla nejspíš ,akorát teda vůbec nevím k čemu to patří přiložil bych photo ale momentálně nemám žádnej PC tak až bych měl možnost,na mobilu to nejde...
Dodatečně přidáno po 16 minutách 26 vteřinách:
A hned pod tím ventilátorem je Harddisk
Jinak přesně typy komponentů neznám ..akorát Základní deska Dell,procesor Intel,grafika nVidia,a zdroj ATX - 400W a OS -> Win 10
Dodatečně přidáno po 4 minutách 52 vteřinách:
Jo a tenn ventilator je jakoby v přední části bedny, fouká jakoby ven z přední části ,a hned za ním je takový ten kov na odvádění tepla nejspíš ,akorát teda vůbec nevím k čemu to patří přiložil bych photo ale momentálně nemám žádnej PC tak až bych měl možnost,na mobilu to nejde...
Dodatečně přidáno po 16 minutách 26 vteřinách:
A hned pod tím ventilátorem je Harddisk
Jakoby ? Vis, co znamena slovo jakoby ? Ventilator budto je nebo neni v predni casti, zadne "jakoby". To same fouka bud dovnitr, nebo ven, zadne "jakoby". Budto to tak je, nebo neni, nic mezi.
Jedina moznost je zacit zkouset vsechno na vsechno - a obvykle se zacne tim, ze vymenis zdroj za zarucene funkcni.
Jedina moznost je zacit zkouset vsechno na vsechno - a obvykle se zacne tim, ze vymenis zdroj za zarucene funkcni.
Dobrá,vyzkouším... Díky za rady šéfe.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zapnout pc , nenabehne Vyřešeno
Jinak vynech laskavě vulgární výrazy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak zkoušel jsem jen tak všechno odpojit a zapojit ,odpojil jsem i HDD a profukal to kolem a nakonec se rozjel a ventilátor už je tichej jako myška.. tak nevím čím to může být že tak crashnul..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1633
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49
-
- 11
- 3802
-
od matty
08 říj 2024 12:23
-
- 3
- 2083
-
od Alesak83
25 říj 2024 23:54
-
- 7
- 2888
-
od pcmaker
30 lis 2024 16:21
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4054
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”