NEJDE spustit PC (vyřešeno) Vyřešeno
NEJDE spustit PC (vyřešeno) Vyřešeno
Ahoj, potřeboval bych radu. V pátek mi šel normálně komp a odjel jsem s ním na Lan Party ke kámošovi. Když sem přijel, komp sem pustil, ale nešla síťovka, řek sem si že se asi pohnula, tak sem ji vytáh, zastrčil zpátky a pustil komp. Nenaběhla, tak sem ji zase vyndal, vzal lux a vyluxoval jsem port, když už sem byl u toho čištění, tak sem si řek, že to vemu celý z gruntu. Rozebral jsem teda kompletně komp a vyluxoval, když sem ho ale dal zpátky dohromady tak se sice spustil, ale nešel obraz. Zkusil sem vyndat a zandat grafiku, komp se pustil do fáze, kdy se načítaji ramky a najednou se vypnul. Pustil jsem ho teda znova a zase černá obrazovka a kontrolky HDD a Power svítí. Od tý doby nejsem schopnej komp pustit a poslední dobou když to zkouším spustit, tak na mě píská zřejmě board, nebo speaker rychle po sobě. Nevíte někdo co s tím? Mám podezření na procesor
(sestavu mam napsanou v podpisu) Píšu to v práci, takže výkon zdroje ve W z hlavy nevim, doplním kdyžtak pro potřebu zítra =)

Proc. P4 3.0Ghz Prescott HT
GK ATI Radeon x1600 512MB IceQ
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
HDD 320 + 250 GB Seagate ATA
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
No v manuálu právě není žádná zmíňka o jakémkoli chybovém hlášení, proto jsem se obrátil s pomocí sem na vás
Jinak zdroj sem si jako vyučenej elektrikář změřil a s tím nic není.
Kdyžtak základní desku mám P875 NEO FISR od MSI

Kdyžtak základní desku mám P875 NEO FISR od MSI
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TADY si podle beep code ze speakeru najdi chybu.
Přílišné uklízení je někdy na škodu a brát si na čištění počítače vysavač je šílenost nejvyššího kalibru. Příště si raději kup stlačený vzduch ve spreji a prach vyfoukej.
Přílišné uklízení je někdy na škodu a brát si na čištění počítače vysavač je šílenost nejvyššího kalibru. Příště si raději kup stlačený vzduch ve spreji a prach vyfoukej.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
To wakiss: Špatně si to pochopil, mě ten komp přestal fungovat po převozu ke kámošovi na LANku, ale to je vedlejší.
To mike007: Díky moc za ten soupis pípání, ale bohužel mi to nepomohlo, protože ta moje mrcha dneska odmítá i pípat
takže jsem podle toho na nic nepřišel.
To mike007: Díky moc za ten soupis pípání, ale bohužel mi to nepomohlo, protože ta moje mrcha dneska odmítá i pípat

Ram 2x512MB 400Mhz DDR
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se pamatuji desky MSI mají 4 detekční diody informující o spouštění a v manuálu je tabulka, která by tě měla navést k závadě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To Pic: Díky moc, já sem si furt říkal na co to tam je :-) Takže podle tabulky jsem zjistil, že je v háji procesor, ramky a inicializace základky, takže jdu kupovat novej komp, chtěl sem sice upgradovat, ale ne timhle způsobem
Jinak sem na tomhle foru poprvý a sem navýsost spokojenej, odkážu známým a kamarádům kdyby potřebovali pomoct. Díky všem za ohlasy =) Můžete označit za vyřešeno =)

Jinak sem na tomhle foru poprvý a sem navýsost spokojenej, odkážu známým a kamarádům kdyby potřebovali pomoct. Díky všem za ohlasy =) Můžete označit za vyřešeno =)
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
Ram 2x512MB 400Mhz DDR
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že mohu poděkovat za všechny, za tvá slova díků a doporučení známým. Téma jsem "vyřešil", ale příště to můžeš udělat u svého tématu i ty sám. Jen u prvního příspěvku odklikneš volbu upravit, do předmětu za nadpis doplníš (vyřešeno), označíš puntíkem modrou ikonku s haklíkem a odešleš.
Přeji šťastnou ruku, při nákupu nových komponent
Přeji šťastnou ruku, při nákupu nových komponent

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4693
-
od makojed
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 18:23