Špatný procesor
Špatný procesor

mam ASROCK dual VSTA775. já vim že jo ale tedka fakt nemám peníze. až budou tak si koupím nákej dual core ale tedka bych rád věděl jestli to nejde ten procík trochu urychlit. protože je nehorázně pomalej. Třeba předtim sem pařil Obliviona na 640x480 a tedka díky gráfě na největčí co mě utáhne monitor. ale seká se to na jakymkoliv rozlišení stejně... prsotě procík nestíhá načítat data...
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne nedá.L2cache je obsažena v procesoru a nijak ji nezvýšíš.Přetaktováním si taky moc nepomůžeš.Frekvence sice o něco vzroste ale L2cache nikoliv.
Zrovna Oblivion je dost náročný na procesor a je to taky jedna z mála her,která využívá dvě jádra(pokud teda jsou)
Zrovna Oblivion je dost náročný na procesor a je to taky jedna z mála her,která využívá dvě jádra(pokud teda jsou)
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Oblivion není zase tak náročný, znám horší. Minimální požadavky jsou : Win XP, procesor 2GHz, 512MB RAM, grafika 128MB, 5GB na HDD.
Problém je spíš v tom, že si Oblivion žádá procesor s nějakou speciální instrukcí a tu mají jen novější procesory. Nevím přesně o jakou instrukci jde. Někde jsem to četl na netu. Zkusím pohledat a pokud se mi to povede najít, tak sem dám odkaz.
Jinak co týče týče celeru, ten bych nechtěl...
Problém je spíš v tom, že si Oblivion žádá procesor s nějakou speciální instrukcí a tu mají jen novější procesory. Nevím přesně o jakou instrukci jde. Někde jsem to četl na netu. Zkusím pohledat a pokud se mi to povede najít, tak sem dám odkaz.
Jinak co týče týče celeru, ten bych nechtěl...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Mno kompa sem kupoval asi před rokem k vánocům a to sem vo tom věděl úplný minimum grafika jenom podle paměti procík frekvence a prostě s tim to fakt nejde. to bych rači nekoupil nic a peníze bych chtěl spátky stál 10 000 a ta gráfa 1500 což podle mě rozhodně nemá ale co se dá dělat... oblivion nemá moc velký nároky ale ikdyž splnuju víc než optimální požadavky tak tim že mam celerona to prostě nikdy pořádně nepošlape... mno co se dá dělat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3382
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
13 pro 2024 22:20