Prosím pomoc, mam problém s graf. kartou nVidia 6600GT, při náročnějších her se my hroutí obraz problikává tam zelená barva a pak to zamrzne, grafiku jsem reklamoval už dvakrát a po druhé my poslali jinou, ale problém je stejný tak nevím jestli není problém někde jinde. Zkoušel jsem 3DMark 2001 a test se ani nedokončí. Tak prosím o jakoukoliv radu.
Sestava:zák. deska MSI 945P
pamět 2x512 Dual
procesor 3.0GHz Hyper.
disk 250G a 160G
Grafická karta
Re: Grafická karta
mas to odvetrany neprehrejva se ti to ??
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dal jsi tam ovladače z CD ke GK? Jaký máš zdroj? Kontroloval jsi paměti programem Memtest? Máš čistý PC bez virů a jiné verbeže?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže je ten zdroj neznačkový, dodaný s bednou, nemusí stačit dodávat potřebný výkon ve špičkách odběru (problém mají větve 12 V). Jistě máš v PC i vypalovačku a další zařízení a tak tak bych zkusil, máš-li tu možnost, půjčit výkonnější, nebo alespoň kvalitní zdroj. Pokud má GK přídavné napájení, máš jej doufám připojené. Mám , jak je vidět v mém podpisu GK se stejným chipem a používám ovladač v. 81.95.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zdrojem to si myslím že není vždyt my to jelo v pohodě jeden rok, pak my odešel větrák na GK tak jsem to reklamoval, větrák vyměnili ale stějně to dělalo tak jsem to reklamoval po druhé a to my poslali jinou GK a dělá to samé. Ale vzpoměl jsem si já jsem přehrával bios a od té doby ta GK tam nejede je to možné že by to bylo biosem,tet tam mám GK od Asuse EN7100GS 64MB a mám PCI Expres a test třeba DMark se udělá celí. Jiné ovladače jsem taky zkoušel.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si půjčit, třeba od kamaráda na odzkoušení výkonnější zdroj. Co vše máš v PC (jednotlivé komponenty a značka zdroje a W)?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4185
-
od Kminek