Zdravím, prosím o pomoc vlastním lenovo ideacentre b320 ještě dnes ráno mi pc bez problémů fungovalo když přijdu z práce pc zapnu za hučí a vypne pak se znovu zapne a to už pořád hučí a obraz nic :( prosím o pomoc :(
Upraven název odporující pravidlům, Přečti si skutečně pravidla tohoto fóra a také je respektuj! Pic
Dobrý večer,
Potřeboval bych poradit, při spuštění hry se pc kompletně vypne. Po opětovném zapnutí, zase běží úplně normálně třeba týden. Odešli mi už 2 grafické karty, bohužel jsem tomu nevěnoval žádnou pozornost, jelikož byly z druhé třetí ruky....
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.
Ahoj, včera se mi párkrát zničeho nic vypnul PC modrou smrtí. Stalo se to asi 3x. Od té doby se při zapnutí počítače objeví pouze black screen a načítací kolečko u myši. Poradil by mi někdo co s tím? Zkoušel jsem měnit grafiku za starší, ale...
Poslední příspěvek
Jaké načítací kolečko? Jde se dostat do BIOSu? Jde se dostat do nouzového režimu?
Ahoj, cca měsíc zpět jsem si koupil postavený herní pc. Všechno šlo hladce až do nedávna se mi přo zapnutí z režimu spánku objevila modrá smrt. Nicméně pc potom naběhl. Teď se však stalo to, že jsem přišel domů, zapnul pc a po logu biosu byla jen...
Poslední příspěvek
1. necituj předchozí příspěvek.
2. Pokud jsi počítač koupil, reklamuj. Neodbornými zásahy můžeš porušit záruční podmínky a ztratíš možnost reklamovat.